Testimi i ADN-së vëllazërore

Testimet e AND-se vellazerore te qendres sone mund te ndihmojne dy individe te verifikojne ne qofte se jane gjysme vellezer ose plotesisht. Ky lloji testimi behet ne qofte se babai I dyshuar nuk eshte I disponueshem per testin e atesise dhe vellezerit kane deshire ne qofte se I kane te dy prinderit e perbashket.

Qendra e Diagnostikimit te ADN-se kryen dy lloje testesh vellazerore:

 • Testi I gjysme vellezerve. Ky test kryhet ne rastet kur dy vellezeritmendojne se kane vetem nje prind te perbashket (si psh ne rastin kur dy vellezerit e dine qe kane te njejten nene, por duan te dine ne kane dhe baba te njejte).
 • Testi per vellezer te plot. Ky lloji testi kryhet ne qofte se vellezerit e dine qe kane nje prind te perbashket, por duan te dine ne e kane dhe tjetrin (si psh ne rastin kur vellezerit e dine qe kane nene te njejte, por do donin te dinin nese kane dhe baba te njejte).

Karakteristikat e testit:

 • Rezultatet e shpejtë

  Shume e sakte dhe rezultatet per 5-7 dite pune

 • Çmim të ulët

  Testet tona shumë të sakta janë të lira

 • ADN pa dhimbje koleksion

  Shkopinj të vogla të pambukut janë përdorur për të mbledhur mostra ADN

 • Konfidenciale

  Të gjitha rezultatet janë private dhe konfidenciale

Për të porositur këtë test ose për më shumë informacion, na telefononi në +355697723212

Test Pricing

$795