ADN rikonstruksion

Rikostruksioni ADN eshte nje proces i perbere nga nje sere testesh gjenetike te komplikuara ne rastet kur babai eshte i padisponueshem per testin e atesise apo per teste te tjera dhe testi i gjysherve eshte jashte konsiderimi per percaktimin e atesise se femijes.

Duke krahasuar profilin gjenetik te femijes me ate te shume prej te afermve te babit te femijes,ne mund te nxjerrim nje perfundim ne qofte se femija ka lidhje me njerezit e babait. Nga ana tjeter njerezit e babit mund ta interpretojne tesitn si nje pergjigje perfundimtare qe femija ka lidhje gjaku me babin.

Karakteristikat e testit:

 • Rezultatet e shpejtë

  Shume e sakte dhe rezultatet per 3-4 dite pune

 • Çmim të ulët

  Testet tona shumë të sakta janë të lira

 • ADN pa dhimbje koleksion

  Shkopinj të vogla të pambukut janë përdorur për të mbledhur mostra ADN

 • Konfidenciale

  Të gjitha rezultatet janë private dhe konfidenciale

Për të porositur këtë test ose për më shumë informacion, na telefononi në +355697723212