Testet ADN te zigotave binjake

Testet ADN te zigotave binjake te qendres sone mund te percaktojne me perpikmeri ne qofte se vellezerit (vella-vella; moter-moter; vella-moter) jane identike apo fraternal (te ndryshem). Binjaket ose prinderit e binjakeve, zakonisht e ndermarrin kete test per te shuar kuriozitetin e tyre. Te tjere e bejne kete testim per raste emergjente mjekesore ne te ardhmen—binjaket jane dhurues organesh te perkryer per njeri-tjetrin.

Binjaket identike zhvillohen ne nje zygote te perbashket—bashkimi I nje qelize veze me nje qelize sperme gjate ngjizjes. Per shkak se krijohen nga nje zigote qe ndahet gjate zhvillimit, binjaket ndajne te njejtin material gjenetik.

Binjaket fraternal (te ndryshem) zhvillohen ne dy zigota te ndryshme—dy qeliza veze te pllenuara nga dy qeliza sperme. Per shkak se vijne nga dy zigota , binjaket fraternal kane profil ADN-je te ndryshem. Profilet e tyre gjenetike mund te jene po aq te ngjashem sac mund te jene ato te dy vellezerve qe nuk jane binjak.

Duke krahasuar profilet gjenetike te dy binakeve qendra jone mund tjua thote me saktesi se cfare lloji binjakesh jane.

Karakteristikat e testit:

 • Rezultatet e shpejtë

  Shume e sakte dhe rezultatet per 3-4 dite pune

 • Çmim të ulët

  Testet tona shumë të sakta janë të lira

 • ADN pa dhimbje koleksion

  Shkopinj të vogla të pambukut janë përdorur për të mbledhur mostra ADN

 • Konfidenciale

  Të gjitha rezultatet janë private dhe konfidenciale

Për të porositur këtë test ose për më shumë informacion, na telefononi në +355697723212