Testimi i ADN-së gjatë shtatzënisë

DDC ofron një test para lindjes atësisë për të përcaktuar me saktësi atësinë e një fëmijë para se fëmija është i lindur. Përmes ekspertizës sonë dhe teknologji të përparuar, jo-invazive Testi prenatal atësisë DDC-së jep rezultate shumë të sakta e testimit. Kjo procedurë e avancuar përfshin teknologjinë ADN SNP microarray duke ruajtur dhe analizuar ADN e foshnjës ndodhen në gjak e nënës, e cila është shumë më e sigurt për nënën dhe fëmijën.

Karakteristikat e testit:

 • Rezultatet e shpejtë

  Shume e sakte dhe rezultatet per 7-8 dite pune

 • E di para lindjes

  Mund të bëhet nga java e tetë të shtatzënisë

 • Faqe mbledhja lokale

  DDC ka vende të grumbullimit të gjakut në të gjithë Shqipëri

 • Konfidenciale

  Të gjitha rezultatet janë private dhe konfidenciale

Për të porositur këtë test ose për më shumë informacion, na telefononi në +355697723212