Testet e ADN-së në Kosove

[vc_row type=”vc_default” full_width=”stretch_row” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-vz-jquery” bg_image_new=”id^1417|url^https://dnacenter.com/kosove/wp-content/uploads/sites/19/2017/05/dna-paternity-mobile.jpg|caption^null|alt^null|title^international-home|description^null” bg_image_repeat=”no-repeat”][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm”]

[/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” full_width=”stretch_row” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-vz-jquery” bg_image_new=”id^1418|url^https://dnacenter.com/kosove/wp-content/uploads/sites/19/2017/05/dna-paternity-tablet-v2.jpg|caption^null|alt^null|title^international-home-tablet|description^null” bg_image_repeat=”no-repeat”][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-xs”]
[/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” full_width=”stretch_row”][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md”]

Një test i ADN-së mund të ndryshojë jetën tuaj.

[vc_column_text]DNA Diagnostics Center është një udhëheqës botëror në zhvillimin e shërbimeve të reja të testimit të ADN-së. Shfrytëzimi këtë teknologji në laboratorët tanë të akredituar plotësisht, ne kemi siguruar saktësinë, besueshmërinë dhe integritetin e secilit dhe çdo provë që kryejnë. gjenetistë tona mbikëqyrë çdo rast nga fillimi në fund dhe, i mbështetur nga një departament i dedikuar shërbimit të klientit, të siguruar klientët tanë të kuptojnë rezultatet e testit të plotë të tyre.

Ne ofrojmë këshilla të ekspertëve dhe mbështetje në të gjitha aspektet e testimit të ADN-së: atësisë, amësisë, vëllezërit e motrat, rindërtimin e ADN-së, dhe emigracionin.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” full_width=”stretch_row” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-vz-jquery” bg_image_new=”id^1416|url^https://dnacenter.com/kosove/wp-content/uploads/sites/19/2017/05/dna-paternity-desktop.jpg|caption^null|alt^null|title^dna-testing-international|description^null” bg_image_repeat=”no-repeat”][vc_column offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”]
[vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″]

Një test i ADN-së mund të ndryshojë jetën tuaj.

[vc_column_text]DNA Diagnostics Center është një udhëheqës botëror në zhvillimin e shërbimeve të reja të testimit të ADN-së. Shfrytëzimi këtë teknologji në laboratorët tanë të akredituar plotësisht, ne kemi siguruar saktësinë, besueshmërinë dhe integritetin e secilit dhe çdo provë që kryejnë. gjenetistë tona mbikëqyrë çdo rast nga fillimi në fund dhe, i mbështetur nga një departament i dedikuar shërbimit të klientit, të siguruar klientët tanë të kuptojnë rezultatet e testit të plotë të tyre.

Ne ofrojmë këshilla të ekspertëve dhe mbështetje në të gjitha aspektet e testimit të ADN-së: atësisë, amësisë, vëllezërit e motrat, rindërtimin e ADN-së, dhe emigracionin.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner]

[/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” full_width=”stretch_row” gap=”30″ bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#ededed” css=”.vc_custom_1484239127079{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-xs-6″][vc_single_image image=”25″ img_size=”full” alignment=”center” image_hovers=”false” lazy_loading=”true”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-xs-6″][vc_single_image image=”22″ img_size=”full” alignment=”center” image_hovers=”false” lazy_loading=”true”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-xs-6″][vc_single_image image=”23″ img_size=”full” alignment=”center” image_hovers=”false” lazy_loading=”true”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-xs-6″][vc_single_image image=”24″ img_size=”full” alignment=”center” image_hovers=”false” lazy_loading=”true”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Pse të zgjidhni DDC?

[vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_column_text]Ne ofrojmë këshilla të ekspertëve dhe mbështetje në të gjitha aspektet e testimit të ADN-së: atësisë, amësisë, siblingship, prejardhje, ruajtjen e ADN-së, dhe konsulencë mjeko-ligjore. DDC ka një bazë të madhe klient të shërbimeve ligjore dhe ofron një gamë të plotë të shërbimeve që përfshin organizimin e mbledhjes së mostrës, mbi mbikëqyrjen, sigurimit të cilësisë, dhe ndihmë në interpretimin e rezultateve, të mbështetur nga një ekip të dedikuar mbështetje të konsumatorëve dhe të mbikëqyrur nga kompania e plotë Ora gjenetist.

DDC ka qenë i akredituar nga shumë organizata ndërkombëtare dhe ka çertifikatat ndërkombëtare nga ACLASS Shërbimet Akreditimit (ISO / IEC 17025) dhe ASCLD / Lab.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”]

[vc_single_image image=”27″ img_size=”full” alignment=”center” image_hovers=”false” lazy_loading=”true”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md”][vc_column_text]Ne ofrojmë këshilla të ekspertëve dhe mbështetje në të gjitha aspektet e testimit të ADN-së: atësisë, amësisë, siblingship, prejardhje, ruajtjen e ADN-së, dhe konsulencë mjeko-ligjore. DDC ka një bazë të madhe klient të shërbimeve ligjore dhe ofron një gamë të plotë të shërbimeve që përfshin organizimin e mbledhjes së mostrës, mbi mbikëqyrjen, sigurimit të cilësisë, dhe ndihmë në interpretimin e rezultateve, të mbështetur nga një ekip të dedikuar mbështetje të konsumatorëve dhe të mbikëqyrur nga kompania e plotë Ora gjenetist.[/vc_column_text][vc_single_image image=”27″ img_size=”full” alignment=”center” image_hovers=”false” lazy_loading=”true”][vc_column_text]DDC ka qenë i akredituar nga shumë organizata ndërkombëtare dhe ka çertifikatat ndërkombëtare nga ACLASS Shërbimet Akreditimit (ISO / IEC 17025) dhe ASCLD / Lab.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner]
[/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” full_width=”stretch_row” gap=”20″ equal_height=”yes” bg_type=”bg_color” css=”.vc_custom_1476297214764{background-color: #ededed !important;}” bg_color_value=”#ededed”][vc_column]

Si mund testimin e ADN-së të të ndihmojë?

[vc_row_inner equal_height=”yes” gap=”30″][vc_column_inner width=”1/4″ css=”.vc_custom_1484241839425{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 10px !important;background-color: #ffffff !important;border-radius: 10px !important;}”][vc_single_image image=”39″ img_size=”full” alignment=”center” image_hovers=”false” css=”.vc_custom_1489159401347{margin-bottom: 10px !important;}” lazy_loading=”true”]

Testet e atësisë në shtëpi

[vc_btn title=”Mëso më shumë” style=”custom” custom_background=”#0066cc” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fdnacenter.com%2Fkosove%2Ftestet-e-atesise-ne-shtepi%2F||” css=”.vc_custom_1485897637117{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″ css=”.vc_custom_1484241853144{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 10px !important;background-color: #ffffff !important;border-radius: 10px !important;}”][vc_single_image image=”1177″ img_size=”full” alignment=”center” image_hovers=”false” css=”.vc_custom_1489159446838{margin-bottom: 10px !important;}” lazy_loading=”true”]

Testimi i ADN-së gjatë shtatzënisë

[vc_btn title=”Mëso më shumë” style=”custom” custom_background=”#0066cc” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fdnacenter.com%2Fkosove%2Ftestimi-i-adn-se-gjate-shtatzenise%2F||” css=”.vc_custom_1485897655088{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″ css=”.vc_custom_1484241866844{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 10px !important;background-color: #ffffff !important;border-radius: 10px !important;}”][vc_single_image image=”37″ img_size=”full” alignment=”center” image_hovers=”false” css=”.vc_custom_1489159438362{margin-bottom: 10px !important;}” lazy_loading=”true”]

Testet e ADN-së për arsye emigrimi

[vc_btn title=”Mëso më shumë” style=”custom” custom_background=”#0066cc” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fdnacenter.com%2Fkosove%2Ftestet-e-adn-se-per-arsye-emigrimi%2F||” css=”.vc_custom_1485897833444{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″ css=”.vc_custom_1484241880106{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 10px !important;background-color: #ffffff !important;border-radius: 10px !important;}”][vc_single_image image=”82″ img_size=”full” alignment=”center” image_hovers=”false” css=”.vc_custom_1489159431498{margin-bottom: 10px !important;}” lazy_loading=”true”]

Testimi i ADN se gjyshërve

[vc_btn title=”Mëso më shumë” style=”custom” custom_background=”#0066cc” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fdnacenter.com%2Fkosove%2Ftestimi-i-adn-se-gjysherve%2F||” css=”.vc_custom_1485897853626{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner]
[/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” full_width=”stretch_row” gap=”30″ bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f9f9f9″][vc_column]

Pyetje?

[vc_row_inner gap=”30″][vc_column_inner width=”1/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″]

Dergo nje mesazh

[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][/vc_column_inner][/vc_row_inner]
[/vc_column][/vc_row]