Testet e ADN-se te memesise

Kur nuk njihet memesia e femijes, ‘Qendra e Diagnostikimit te ADN-se’ mund tu japi nje pergjigje te sakte.

Testet e memesise mund te jene shume te dobishme ne disa situata si psh:

 • Kur nje femije I adoptuar dhe nje nene adoptuese ribashkohen pas shume vitesh larg njeri-tjetrit dhe deshirojne te konfirmojne lidhjen e tyre biologjike.
 • Kur nje nene ka patur nje femije nepernjet fertilizimit me in vitro dhe deshiron te konfirmoje qe embrioni qe ndodhet ne trupin e saj eshte ai I duhuri.
 • Kur nje familje apo nje personel I spitalit dyshon per ngaterrim femijesh dhe duan te marrin nje pergjogje te sakte.

Nje test memesie funksionon afersisht njesoj si testet në shtëpi atësisë. Profili gjenetik I femijes krahasohet me ate te nenes se dyshuar dhe nje ekspert analizon ted y profilet per prove trashegimie gjenetike nga nena tek femija.

Karakteristikat e testit:

 • Rezultatet e shpejtë

  Shume e sakte dhe rezultatet per 3-4 dite pune

 • Çmim të ulët

  Testet tona shumë të sakta janë të lira

 • ADN pa dhimbje koleksion

  Shkopinj të vogla të pambukut janë përdorur për të mbledhur mostra ADN

 • Konfidenciale

  Të gjitha rezultatet janë private dhe konfidenciale

Për të porositur këtë test ose për më shumë informacion, na telefononi në +355697723212

Test Pricing

$299