Një test i ADN-së mund të ndryshojë jetën tuaj.

DNA Diagnostics Center është një udhëheqës botëror në zhvillimin e shërbimeve të reja të testimit të ADN-së. Shfrytëzimi këtë teknologji në laboratorët tanë të akredituar plotësisht, ne kemi siguruar saktësinë, besueshmërinë dhe integritetin e secilit dhe çdo provë që kryejnë. gjenetistë tona mbikëqyrë çdo rast nga fillimi në fund dhe, i mbështetur nga një departament i dedikuar shërbimit të klientit, të siguruar klientët tanë të kuptojnë rezultatet e testit të plotë të tyre.

Ne ofrojmë këshilla të ekspertëve dhe mbështetje në të gjitha aspektet e testimit të ADN-së: atësisë, amësisë, vëllezërit e motrat, rindërtimin e ADN-së, dhe emigracionin.

Një test i ADN-së mund të ndryshojë jetën tuaj.

DNA Diagnostics Center është një udhëheqës botëror në zhvillimin e shërbimeve të reja të testimit të ADN-së. Shfrytëzimi këtë teknologji në laboratorët tanë të akredituar plotësisht, ne kemi siguruar saktësinë, besueshmërinë dhe integritetin e secilit dhe çdo provë që kryejnë. gjenetistë tona mbikëqyrë çdo rast nga fillimi në fund dhe, i mbështetur nga një departament i dedikuar shërbimit të klientit, të siguruar klientët tanë të kuptojnë rezultatet e testit të plotë të tyre.

Ne ofrojmë këshilla të ekspertëve dhe mbështetje në të gjitha aspektet e testimit të ADN-së: atësisë, amësisë, vëllezërit e motrat, rindërtimin e ADN-së, dhe emigracionin.

moj-logo-opt
anab-logo-opt
clia-logo-opt
home-office-opt

Pse të zgjidhni DDC?

Ne ofrojmë këshilla të ekspertëve dhe mbështetje në të gjitha aspektet e testimit të ADN-së: atësisë, amësisë, siblingship, prejardhje, ruajtjen e ADN-së, dhe konsulencë mjeko-ligjore. DDC ka një bazë të madhe klient të shërbimeve ligjore dhe ofron një gamë të plotë të shërbimeve që përfshin organizimin e mbledhjes së mostrës, mbi mbikëqyrjen, sigurimit të cilësisë, dhe ndihmë në interpretimin e rezultateve, të mbështetur nga një ekip të dedikuar mbështetje të konsumatorëve dhe të mbikëqyrur nga kompania e plotë Ora gjenetist.

DDC ka qenë i akredituar nga shumë organizata ndërkombëtare dhe ka çertifikatat ndërkombëtare nga ACLASS Shërbimet Akreditimit (ISO / IEC 17025) dhe ASCLD / Lab.

dna-analysis

Ne ofrojmë këshilla të ekspertëve dhe mbështetje në të gjitha aspektet e testimit të ADN-së: atësisë, amësisë, siblingship, prejardhje, ruajtjen e ADN-së, dhe konsulencë mjeko-ligjore. DDC ka një bazë të madhe klient të shërbimeve ligjore dhe ofron një gamë të plotë të shërbimeve që përfshin organizimin e mbledhjes së mostrës, mbi mbikëqyrjen, sigurimit të cilësisë, dhe ndihmë në interpretimin e rezultateve, të mbështetur nga një ekip të dedikuar mbështetje të konsumatorëve dhe të mbikëqyrur nga kompania e plotë Ora gjenetist.

dna-analysis

DDC ka qenë i akredituar nga shumë organizata ndërkombëtare dhe ka çertifikatat ndërkombëtare nga ACLASS Shërbimet Akreditimit (ISO / IEC 17025) dhe ASCLD / Lab.

Si mund testimin e ADN-së të të ndihmojë?

paternity-dna-testing

Testet e ADN-së atësisë

dna-testing-services

Shërbimet e Testimeve të ADN-së

immigration-dna-blue

Testet e ADN-se per emigrimi

maternity-test-green

Testimet e ADN-se gjate Shtatzenise

Pyetje?

Dergo nje mesazh

Emri *

Telefonit *

Emailit *

Komenti