Rreth nesh

Rreth DDC

DNA Diagnostics Center eshte nje kompani lider ne testimin e ADN-se, fokusuar ne zhvillimin dhe marketingun e produkteve dhe sherbimeve innovative ne testimin gjenetik.

Duke perdorur teknologjine e fundit ne laboratoret plotesisht te akredituar, ne sigurojme besim dhe integritet per cdo ceshtje, duke u mbeshtetur edhe nga departamenti i sherbimit konfidencial me klientin nen vezhgimin e gjenetisteve dhe keshilltarve.

Ne japim keshillim dhe mbeshtetje ne te gjitha aspektet e testimit te ADN-se duke perfshire ketu teste e atesise/memesise/testet e femijeve, testet e origjines/prejardhjes, ruajtjen e ADN-se dhe profiling e ADN-se dhe keshillim per mbrojtje ligjore.

Rreth DDC

DNA Diagnostics Center eshte nje kompani lider ne testimin e ADN-se, fokusuar ne zhvillimin dhe marketingun e produkteve dhe sherbimeve innovative ne testimin gjenetik.

Duke perdorur teknologjine e fundit ne laboratoret plotesisht te akredituar, ne sigurojme besim dhe integritet per cdo ceshtje, duke u mbeshtetur edhe nga departamenti i sherbimit konfidencial me klientin nen vezhgimin e gjenetisteve dhe keshilltarve.

Ne japim keshillim dhe mbeshtetje ne te gjitha aspektet e testimit te ADN-se duke perfshire ketu teste e atesise/memesise/testet e femijeve, testet e origjines/prejardhjes, ruajtjen e ADN-se dhe profiling e ADN-se dhe keshillim per mbrojtje ligjore.

Saktësia dhe besueshmëria

Testi juaj ADN është drejtuar dy herë

Dy ekipe të pavarur të procesit të mostrave për çdo çështje ligjore dhe të krahasojnë rezultatet e tyre për të siguruar që ato janë të njëjta. Kjo zvogëlon mundësinë e gabimeve që mund të shkaktohen nga mostrës mix-ups dhe ndotje.

Laboratori jonë është staf me ekspertë provuar

Ekipi ynë i shkencëtarëve kanë dekada përvojë në testimin gjenetik dhe janë të aftë në interpretimin e saktë rezultatet e testimit ADN. Çdo test është shqyrtuar nga një PhD trajnuar para se rezultatet janë lëshuar.

Analiza e shtrirë është kryer kur është e nevojshme

Kur është e nevojshme, laboratori ynë shqyrton shënuesit shtesë ADN për të siguruar rezultate të sakta. Ky testim zgjeruar është përdorur shpesh kur hasim situata të tilla si mutacioneve gjenetike.

Laboratori ynë është shtet i artit

Laboratori jonë është e pajisur me teknologjinë më të fundit të testimit ADN. Të thermocyclers PCR, sistemet robotike, dhe analizues gjenetike reduktuar gabim njerëzor dhe për të siguruar besueshmërinë dhe saktësinë e rezultateve tonë test.

DDC është akredituar

DDC ofron klientëve të saj me më të lartë të shërbimeve të testimit ADN cilësisë dhe është i akredituar nga: ISO / IEC 17025 Certifikim, AABB, ASCLD / LAB, CAP, NYSDOH dhe CLIA. Mëso më tepër rreth këtyre organeve të akreditimit poshtë.

Provuar përsosmëri

DNA Diagnostics Center eshte akredituar nga Ministria e Drejtesise si nje perfaqsues qe mund te kryej teste prinderore drejtuar nga Gjykata Civile ne Angli dhe Uells nen seksionin 20 te Aktit 1969 per Reformen ne Ligjin Familjar.Laboratoret DDC Inc. eshte akredituar nga Ministria e Drejtesise si nje perfaqsues qe mund te kryej teste prinderore drejtuar nga Gjykata Civile ne Angli dhe Uells nen seksionin 20 te Aktit 1969 per Reformen ne Ligjin Familjar.

Laboratori jone ka gjithashtu certificate internacionale nga Sherbimet Akredituese ACLASS (ISO/IEC 17025), ASCLD/LAB gjithashtu eshte akredituar nga AABB (Organizata Amerikan e Bankes se Gjakut).

DNA Diagnostics Center eshte akredituar nga Ministria e Drejtesise si nje perfaqsues qe mund te kryej teste prinderore drejtuar nga Gjykata Civile ne Angli dhe Uells nen seksionin 20 te Aktit 1969 per Reformen ne Ligjin Familjar.Laboratoret DDC Inc. eshte akredituar nga Ministria e Drejtesise si nje perfaqsues qe mund te kryej teste prinderore drejtuar nga Gjykata Civile ne Angli dhe Uells nen seksionin 20 te Aktit 1969 per Reformen ne Ligjin Familjar.

Laboratori jone ka gjithashtu certificate internacionale nga Sherbimet Akredituese ACLASS (ISO/IEC 17025), ASCLD/LAB gjithashtu eshte akredituar nga AABB (Organizata Amerikan e Bankes se Gjakut).