Testet e ADN-së për teze-xhaxha

Nje test familjare behet per te vertetuar nese femija eshte biologjikisht i/e lidhur me nje femije te babait pretendues. Ky test eshte nje mundesi shume e mire kur babai pretendues nuk eshte me gjalle ose ne rastet kur babai nuk ka deshire te marre pjese ne testim dhe i vetmi i aferm eshte nje femije i vetem, vella, moter i babait.

Ne i sygjerojme shume dhe nenes se femijes te marre pjese ne testim qe te kemi mundesi te vertetojme gjysmen tjeter gjenetike te femijes per te patur rezultate sa me te sakta.

Karakteristikat e testit:

 • Rezultatet e shpejtë

  Shume e sakte dhe rezultatet per 5-7 dite pune

 • Çmim të ulët

  Testet tona shumë të sakta janë të lira

 • ADN pa dhimbje koleksion

  Shkopinj të vogla të pambukut janë përdorur për të mbledhur mostra ADN

 • Konfidenciale

  Të gjitha rezultatet janë private dhe konfidenciale

Për të porositur këtë test ose për më shumë informacion, na telefononi në +355697723212

Test Pricing

€375