Testet e atësisë në shtëpi

Nje test atesie analizohet duke krahasuar profilin e ADN-se se femijes me ate te babait (dhe shpesh here dhe te nenes). Kjo ndodh sepse femija trashegon gjysme ADN-je perkatese nga secili prind. Nje krahasim I tille bene te mundur te kuptohet ne qofte se I ashtuquajturi baba ka lidhje biologjike me femijen apo jo. Kur individet jane te lidhur biologjikisht, profili I ADN-se te tyre shfaq shenja trashegimie gjenetike.

Testimi I ADN-se “ne shtepi” karakterizohet nga procesi I mbledhjes vetjake te kampionit te nevojshem per testim. Ne ju dergojme juve mjetet per mbledhjen e kampionit dhe nga ana tjeter jeni ju qe performoni marrjen e kampionit nepermjet disa shkopinjve te vegjel prej pambuku, te cilet sherbejne per marrjen e kampionit nga goja. Per shkak te kesaj menyre mbledhjeje,laboratori jone jep rezultate qe nuk mbrohen nga ligji.

Karakteristikat e testit:

 • Rezultatet e shpejtë

  Shume e sakte dhe rezultatet per 3-4 dite pune

 • Çmim të ulët

  Testet tona shumë të sakta janë të lira

 • ADN pa dhimbje koleksion

  Shkopinj të vogla të pambukut janë përdorur për të mbledhur mostra ADN

 • Konfidenciale

  Të gjitha rezultatet janë private dhe konfidenciale

Për të porositur këtë test ose për më shumë informacion, na telefononi në +355697723212