Krahasimi i mtADN-se

Testi I mtADN-se eshte nje menyre shume e mire per te nxjerr perfundimin ne qofte se individet e nje familje jane te lidhur biologjikisht nga nena apo jo. Ky test krahason ADN tende me ate te nje pjesetari te familjes per te zbuluar ne ke lidhje gjaku me nenen tende.

Karakteristikat e testit:

 • Rezultatet e shpejtë

  Shume e sakte dhe rezultatet per 15 dite pune

 • Çmim të ulët

  Testet tona shumë të sakta janë të lira

 • ADN pa dhimbje koleksion

  Shkopinj të vogla të pambukut janë përdorur për të mbledhur mostra ADN

 • Konfidenciale

  Të gjitha rezultatet janë private dhe konfidencialeTüm sonuçlar özel ve gizlidir

Për të porositur këtë test ose për më shumë informacion, na telefononi në +355697723212

Test Pricing

$699