Testi për krahasimin e kromozomeve Y

Testi I Qendres se Diagnostikimit te ADN-se per krahasimin e kromozomeve Y –percakton ne qofte se dy apo me shume meshkuj jane te lidhur biologjikisht me babain e tyre. Ky test krahason drejtperdrejt ADN e njerit mashkull me ate te tjetrit per te pare ne jane te lidhur biologjikisht nga babai.

Ky lloji testi mund te perdoret ne rastet kur babai I njerit prej meshkujve eshte I padisponueshem per testin e atesise dhe pjesetaret e tjere te familjes nuk jane te gatshem per teste te gjenetike si keto.

Nje djale e trashegon kromozomin Y nga babai I tij, nga ana tjeter kromozomi mund te ndryshoj pak ose aspak gjate kesaj trashegimie. Duke perdorur kete fakt, kromozomet Y mund te merren si profil, te analizohen dhe te japin pergjigjen ne qofte se keta meshkuj jane te lidhur biologjikisht nga babai apo jo. Meshkujt qe jane te lidhur biologjikisht do te kene profil Y-STR te njejte, ndersa ata qe nuk kane lidhje biologjike me njeri-tjetrin do kene profil Y-STR te ndryshem.

Vini re: Ky test mund jep pergjigje vetem per lidhjen e gjakut midis vellezerve, por jo marredhenien e tyre si psh. Baba-djale; gjysh-nip; xhaxha-nip.

Karakteristikat e testit:

 • Rezultatet e shpejtë

  Shume e sakte dhe rezultatet per 7 dite pune

 • Çmim të ulët

  Testet tona shumë të sakta janë të lira

 • ADN pa dhimbje koleksion

  Shkopinj të vogla të pambukut janë përdorur për të mbledhur mostra ADN

 • Konfidenciale

  Të gjitha rezultatet janë private dhe konfidenciale

Për të porositur këtë test ose për më shumë informacion, na telefononi në +355697723212

Test Pricing

$650