DNK test vam lahko spremeni življenje.

DNA Diagnostic Center je vodilno podjetje na
Področju DNK testiranj v Evropi, ki nudi strokovne,
Učinkovite in zaneslive DNK teste.

DNK test očetovstva za osebno
Uporabo: 225,00EUR.

Pokličite: 01 200 9 604

DNK test vam lahko spremeni življenje.

DNA DNA Diagnostic Center je vodilno podjetje na
Področju DNK testiranj v Evropi, ki nudi strokovne,
Učinkovite in zaneslive DNK teste.


DNK test očetovstva za osebno
Uporabo: 225,00EUR.


Pokličite: 01 200 9 604

Zakaj izbrati DDC?

DDC je vodilni center na področju DNK testiranj, ki se osredotoča na razvoj inovativnih genetskih produktov in storitev. Z najnovejšo tehnologijo, ki jo uporabljamo v naših akreditiranih laboratorijih, zagotavljamo natančnost, zanesljivost in sledljivost vsakega DNK testa. Poleg tega zagotavljamo podporo uporabnikom, ki jo nudijo naši svetovalci in genetiki.

Naš nasvet: DNK test očetovstva vam lahko spremeni življenje, zato vam svetujemo, da izberete podjetje, ki uporablja navišje standarde glede kvalitete in je akreditirano na podlagi standarda ISO 17025. Naš DNK laboratorij je certificiran in akreditiran pri ACLASS za ISO/IEC 17025, AABB, CAOm CLIA, ASCLD/LAB-International in NYSDOH.

DDC je vodilno na področju DNK testiranj, osredotoča se na razvoj in marketing inovativnih genetskih produktov in storitev. Z najnovejšo tehnologijo, ki jo uporabljamo v naših visoko akreditiranih laboratorijih, zagotavljamo natančnost, zanesljivost in popolnost vsakega testa. Poleg tega zagotavljamo podporo uporabnikom, ki jo nudijo naši svetovalci in genetiki.

Kot znano in ugledno podjetje vam svetujemo naslednje: Rezultat testa očetovstva vam lahko spremeni življenje, zato je bolje, da izberete podjetje, ki je poznano zaradi standardov ISO 17025. Naš DNK laboratorij je certificiran in akreditiran pri ACLASS za ISO/IEC 17025, AABB, CAOm CLIA, ASCLD/LAB-International in NYSDOH.

Kako lahko testiranje DNK lahko pomagam?

DNK test očetovstva za osebno uporabo

DNK test očetovstva za sodne postopke

DNK test med brati-sestrami

DNK test starih staršev-vnukov

Vprašanja?

Pogosta vprašanja

Kako natančen je DNK test očetovstva?

  • DNK test očetovstva podjetja DNA Diagnostics Center je 100% natančen.
  • Rezultati z več kot 99% verjetnostjo iz znanstvene perspektive potrjujejo biološko sorodnost med otrokom in domnevnim očetom. V tem primeru je domnevni oče potrjen kot biološki oče.
  • Če biološke sorodnosti med otrokom in domnevnim očetom ni, to ugotovimo s 100% zanesljivostjo. Domnevnega očeta izključimo kot otrokovega biološkega očeta.

Kdo vse mora privoliti v DNK analizo očetovstva?

V skladu z odločbami Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih je v primerih, ko se testirajo mladoletne osebe, potrebno, da so s testiranjem seznanjeni vsi morebitni zakoniti skrbniki. DNK testa očetovstva ne izvedemo, če mu eden izmed staršev izrecno nasprotuje. Za analizo DNK posameznika, ki je polnoleten, potrebujemo njegovo privolitev. Skupaj s setom za odvzem vzorcev DNK vam bomo poslali tudi obrazec, ki mora biti pred testiranjem izpolnjen in vsebuje soglasje za DNK testiranje. Če se boste odločili za DNK test podjetja DNA Diagnostics Center, ste lahko prepričani, da bomo vaše vzorce uporabili le za izvedbo izbranega testa. Vzorce DNK in rezultate analize ne bomo predajali nikomur, razen če to zahteva sodni nalog.

Kdaj lahko izvedemo DNK test očetovstva?

  • Pred otrokovim rojstvom. Vzorce DNK pridobimo z enim od dveh postopkov, amniocentezo ali biopsijo horionskih resic.
  • Ob rojstvu otroka.
  • DNK teste lahko izvedemo v katerikoli starosti osebe.

Kako prejmem rezultate?

Z rezultati DNK testa boste seznanjeni v 5 do 7 delovnih dneh po tem, ko bo naš laboratorij prejel vzorce. Rezultati so v obliki poročila, ki vam jasno kaže, ali biološka zveza med otrokom in domnevnim očetom obstaja ali ne.

Ali potrebujem za DNK analizo vzorec krvi?

Ne. DNK se nahaja v celicah ustne sluznice, ki jih zajamemo z obloženo palčko, ko z njo podrgnemo po notranji strani ličnice.

Kako vem, da sem vzorce odvzel pravilno?

Ni vam treba skrbeti, da boste pri odvzemu vzorca storili napako. Naša edina skrb je, da boste z obloženo palčko odvzeli zadostno količino celic za izvedbo DNK analize. Poskrbite le, da so odvzeti vzorci pravilno označeni in pripadajo ustrezni osebi. V tem primeru ni možno, da bi karkoli lahko vplivalo na potek DNK testiranja.

Pošljite nam sporočilo