Testimi i ADN se gjyshërve

Testimet e ADN se gjysherve nga Qendra e Diagnostikimit te ADN ndihmon per tu pergjigjur pyetjeve tona per lidhjet familjare.

Nje test ADN per gjysherit mund te percaktoj nese nje femije eshte biologjikisht i lidhur me nje pale gjysher. Testi zakonisht kryhet kur babai kandidat eshte i padisponueshem per testim atesie dhe gjysherit e femijes kane dyshime nese femija eshte i lidhur biologjikisht me ta.

Karakteristikat e testit:

 • Rezultatet e shpejtë

  Shume e sakte dhe rezultatet per 5-7 dite pune

 • Çmim të ulët

  Testet tona shumë të sakta janë të lira

 • ADN pa dhimbje koleksion

  Shkopinj të vogla të pambukut janë përdorur për të mbledhur mostra ADN

 • Konfidenciale

  Të gjitha rezultatet janë private dhe konfidenciale

Për të porositur këtë test ose për më shumë informacion, na telefononi në +355697723212

Test Pricing

$699