ДНК тест може да се промени вашиот живот засекогаш.

DNA Diagnostics Center е светски лидер во развојот на иновативни услуги ДНК тестирање. Искористување на оваа технологија во нашето целосно акредитирани лаборатории, ние се осигура точноста, веродостојноста и интегритетот на секој тест се спроведе. Нашите генетичарите го надгледува секој случај од почеток до крај, а поддржан од страна на посветен услуги на клиентите оддел, да се обезбеди на нашите клиенти се разбере сеопфатна резултатите од тестот.

Ние обезбедуваме стручни совети и поддршка во сите аспекти на ДНК тестирање: татковство, мајчинство, браќа и сестри, потеклото, реконструкција на ДНК, генетски профил, и форензички консултации.

ДНК тест може да се промени вашиот живот засекогаш.

DNA Diagnostics Center е светски лидер во развојот на иновативни услуги ДНК тестирање. Искористување на оваа технологија во нашето целосно акредитирани лаборатории, ние се осигура точноста, веродостојноста и интегритетот на секој тест се спроведе. Нашите генетичарите го надгледува секој случај од почеток до крај, а поддржан од страна на посветен услуги на клиентите оддел, да се обезбеди на нашите клиенти се разбере сеопфатна резултатите од тестот.

Ние обезбедуваме стручни совети и поддршка во сите аспекти на ДНК тестирање: татковство, мајчинство, браќа и сестри, потеклото, реконструкција на ДНК, генетски профил, и форензички консултации.

moj-logo-opt
anab-logo-opt
clia-logo-opt
home-office-opt

Зошто да изберете DDC?

Ние обезбедуваме стручни совети и поддршка во сите аспекти на ДНК тестирање: татковство, мајчинство, siblingship, потеклото, складирање ДНК, и форензички консултации. DDC има големи правни услуги база на клиенти и обезбедува широк спектар на услуги кој вклучува уредување на земање мостри, синџир на притвор, гаранција за квалитет, како и помош во интерпретацијата на резултатите, поддржани од страна на тим за поддршка на корисниците и надгледувано од страна на компанијата е целосна време генетичар.

DDC е акредитирана од страна на многу меѓународни организации и нашата лабораторија има сертификати од ACLASS акредитација услуги (ISO / IEC 17025) и ASCLD / лабораторија.

dna-analysis

Ние обезбедуваме стручни совети и поддршка во сите аспекти на ДНК тестирање: татковство, мајчинство, siblingship, потеклото, складирање ДНК, и форензички консултации. DDC има големи правни услуги база на клиенти и обезбедува широк спектар на услуги кој вклучува уредување на земање мостри, синџир на притвор, гаранција за квалитет, како и помош во интерпретацијата на резултатите, поддржани од страна на тим за поддршка на корисниците и надгледувано од страна на компанијата е целосна време генетичар.

dna-analysis

DDC е акредитирана од страна на многу меѓународни организации и нашата лабораторија има сертификати од ACLASS акредитација услуги (ISO / IEC 17025) и ASCLD / лабораторија.

Како може ДНК тестирање да ви помогнеме?

paternity-dna-testing

Галоўная Тэст на бацькоўства

legal-paternity-test

Правни тест за татковство

prenatal-test

Пренатална тест за татковство

grandparent-dna

ДНК-тэст для Дзядулі-бабулі

genetic-reconstruction

генетски реконструкција

twin-zygosity

ДНК-тест за близнаци

sibling-dna

ДНК тест помеѓу браќа и сестри

dna-maternity

ДНК тест на мајчинство

Прашања?

Испратете ни порака

Име *

телефон *

Е-пошта *

коментари