DNK test bratov-sester

DNK testi med brati in sestrami pomagajo pri določitvi, ali sta dva otroka biološka brat in sestra ali biološka polbrat in polsestra. Tovrstni test običajno izvedemo, če želijo otroci izvedeti, ali imajo skupna oba starša ali samo enega starša, pa domnevni oče ni na voljo za DNK analizo očetovstva.

Podjetje DNA Diagnostics Center ponuja dve vrsti testov:

  • Test med polbrati/polsestrami—Ta test izvedemo, če otroka domnevata, da imata skupnega samo enega od staršev. Denimo, da nimata iste biološke matere, zanima pa ju, če imata skupnega biološkega očeta.
  • Test med brati/sestrami—Otroka se odločita za tovrstni test, če imata skupnega enega od staršev, zanima pa ju, če je skupni tudi drug. Imata na primer isto biološko mati in bi rada izvedela, ali imata tudi istega biološkega očeta

Prednosti testov:

Vsak DNK test naredimo 2 krat (neodvisno)

Vsak test naredimo 2 krat – neodvisno. Na koncu testiranja se rezultati primerjajo in če so le ti identični je rezultat potrjen.

 

V laboratoriju je zaposlenih več kot 10 doktorjev znanosti

Ekipa znanstvenikov ima skupaj več kot 100 let izkušenj na področju DNK testiranj. Vsak rezultat pregleda eden izmed naših doktorjev znanosti.

 

Avtomatsko povečanje števila testiranih označevalcev v primeru mutacij

V primeru, da je potrebno zaradi točnosti rezultatov povečati število testiranih označevalcev (markerjev) se le to naredi avtomatsko. Povečanje števila testiranih označevalcev vam NE poveča cene storitve.

 

Laboratorij je opremljen z najnovejšo tehnologijo

V laboratoriju so poleg standardne laboratorijske opreme vpeljani tudi avtomatski in robotski sistemi, ki izločijo možnost človeške napake.

 

Akreditacija laboratorija

Laoratorij je akreditiran po vseh svetovnih standardih, kot so: ISO/IEC 17025, AABB, ASCLD/LAB, SKP, NYSDOH in CLIA.

 

Za naročilo testa pokličite +01 200 9 604