DNK test prednikov po materini liniji

Podjetje DNA Diagnostics Center v sodelovanju s koorporacijo DNA Roots ponuja DNK analize prednikov, ki vam bodo na podlagi testiranja vaše mitohondrijske DNK (mtDNK) povedale več o vašem genetskem zapisu. Test temelji na dejstvu, da tako ženske kot moški, podedujejo mitohondrijsko DNK po materini strani. Ta poseben doprinos genetske informacije preko matere, omogoča razpoznavanje samostojnih evolucijskih linij, ki jih lahko napovemo na podlagi umestitve posameznika v posamezno skupino haplotipov. To je v eno od več kot dvajset skupin, ki predstavljajo človeško raso.

Ste v sorodu s strarodavnimi evropskimi poljedelci, ki so živeli pred začetkom ledene dobe (več kot 20.000 let nazaj)? So morda vaši predniki prišli iz sosednje Azije ali celo Severne Afrike? Ste povezani s katero znano zgodovinsko osebo? Vse to lahko ugotovite tako, da naročite analizo prednikov po materi še danes!

Prednosti testov:

Vsak DNK test naredimo 2 krat (neodvisno)

Vsak test naredimo 2 krat – neodvisno. Na koncu testiranja se rezultati primerjajo in če so le ti identični je rezultat potrjen.

 

V laboratoriju je zaposlenih več kot 10 doktorjev znanosti

Ekipa znanstvenikov ima skupaj več kot 100 let izkušenj na področju DNK testiranj. Vsak rezultat pregleda eden izmed naših doktorjev znanosti.

 

Avtomatsko povečanje števila testiranih označevalcev v primeru mutacij

V primeru, da je potrebno zaradi točnosti rezultatov povečati število testiranih označevalcev (markerjev) se le to naredi avtomatsko. Povečanje števila testiranih označevalcev vam NE poveča cene storitve.

 

Laboratorij je opremljen z najnovejšo tehnologijo

V laboratoriju so poleg standardne laboratorijske opreme vpeljani tudi avtomatski in robotski sistemi, ki izločijo možnost človeške napake.

 

Akreditacija laboratorija

Laoratorij je akreditiran po vseh svetovnih standardih, kot so: ISO/IEC 17025, AABB, ASCLD/LAB, SKP, NYSDOH in CLIA.

 

Za naročilo testa pokličite +01 200 9 604