O podjetju

O NAS

Naš laboratorij opravi več kot 1 milijon DNK testov na leto, kar nas uvršča v sam vrh po številu opravljenih DNK testov v svetovnem merilu. Zavezani smo k visoki kvaliteti in strokovnosti.

Število že opravljenih testov in s tem zelo velika baza podatkov nam omogoča izdelavo natančnejših rezultov. Poleg tega vsak rezultat na koncu preveri strokovna oseba, ki ima doktorat znanosti na področju genetike. Z vsemi vpeljanimi protokoli in postopki so naši rezultati zanesljivi in točni. Zaradi tega nam zaupajo tudi vse veje oblasti in sodišča. Laboratorij ima pridobljene mednarodne certifikate: ISO/IEC 17025 in ASCLD/LAB. Podjetje in njegovi zaposleni so zavezani k visokim merilom poslovne etike in upoštevajo stroge interne protokole.

 

O NAS

Naš laboratorij opravi več kot 1 milijon DNK testov na leto, kar nas uvršča v sam vrh po številu opravljenih DNK testov v svetovnem merilu. Zavezani smo k visoki kvaliteti in strokovnosti.

Število že opravljenih testov in s tem zelo velika baza podatkov nam omogoča izdelavo natančnejših rezultov. Poleg tega vsak rezultat na koncu preveri strokovna oseba, ki ima doktorat znanosti na področju genetike. Z vsemi vpeljanimi protokoli in postopki so naši rezultati zanesljivi in točni. Zaradi tega nam zaupajo tudi vse veje oblasti in sodišča.
Laboratorij ima pridobljene mednarodne certifikate: ISO/IEC 17025 in ASCLD/LAB. Podjetje in njegovi zaposleni so zavezani k visokim merilom poslovne etike in upoštevajo stroge interne protokole.

Natančnost in zanesljivost

Vsak DNK test naredimo 2 krat (neodvisno)

Vsak test naredimo 2 krat – neodvisno. Na koncu testiranja se rezultati primerjajo in če so le ti identični je rezultat potrjen.

V laboratoriju je zaposlenih več kot 10 doktorjev znanosti

Ekipa znanstvenikov ima skupaj več kot 100 let izkušenj na področju DNK testiranj. Vsak rezultat pregleda eden izmed naših doktorjev znanosti.

Avtomatsko povečanje števila testiranih označevalcev v primeru mutacij

V primeru, da je potrebno zaradi točnosti rezultatov povečati število testiranih označevalcev (markerjev) se le to naredi avtomatsko. Povečanje števila testiranih označevalcev vam NE poveča cene storitve.

Laboratorij je opremljen z najnovejšo tehnologijo

V laboratoriju so poleg standardne laboratorijske opreme vpeljani tudi avtomatski in robotski sistemi, ki izločijo možnost človeške napake.

Akreditacija laboratorija

Laoratorij je akreditiran po vseh svetovnih standardih, kot so: ISO/IEC 17025, AABB, ASCLD/LAB, SKP, NYSDOH in CLIA.

Standard odličnosti kvalitete

Akreditacijski postopki nam omogočajo nenehno preverjanje metod in kalibriranje naprav, ki jih uporabljamo.

Letno smo zavezani k opravljanju medlaboratorijskih primerjav in meritev, ki nam omogočajo stalno izboljševanje in preverjanje naših storitev. To nam omogoča, da nenehno izboljšujemo kakovost, varnost in kvaliteto naših storitev. Postopki in nenehno izboljševanje je del našega laboratorijskega procesa.

Lahko trdimo, da sledimu in dnevno udejanjamo standard odličnosti. Zaradi tega nam zaupajo državne in druge institucije.