Pri DNK testu očetovstva primerjamo otrokov DNK profil s profilom domnevnega očeta (ter pogosto tudi z materinim profilom). Ker otrok podeduje polovico dednega materiala od vsakega biološkega starša, lahko s takšno primerjavo ugotovimo, ali je del podedoval od domnevnega očeta. Pri posameznikih, ki so v tesnem sorodstvu, kot sta oče in sin, najdemo v DNK profilih značilne vzorce, ki so posledica enakega genetskega materiala.

DNK test očetovstva za osebno uporabo se od DNK testa očetovstva za sodne postopke razlikuje po tem, da stranke vzorce odvzamejo same. Mi pošljemo set za odvzem vzorca DNK iz sline, s pomočjo katerega posameznik odvzame vzorec z obloženimi palčkami s sten ustne sluznice. Zaradi načina odvzema vzorcev DNK test očetovstva za osebno uporabo ni veljaven na sodišču. S setom za odvzem vzorca DNK pošljemo tudi obrazec, ki ga izpolnjenega in podpisanega vrnete skupaj z odvzetimi vzorci. Vzorce testiramo takoj po prejetju plačila.

Prednosti testov:

 • Hitra rezultati

  IRezultati v 5 delovnih dneh. Za nekatere storitve je maksimalni rok za prejem rezutatov 15 delovnih dni.

 • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto

  DNK testi so cenovno ugodni, vsak test se opravlja 2 krat neodvisno in dodatno povečamo število testiranih markerjev v primeru mutacij (brez doplačila).

 • Enostaven odvzem vzorcev

  Odvzem vzorcev DNK na osnovi sline je enostaven in brez bolečin.

 • Zaupnost rezultatov

  Postopek zagotavlja visok standard glede varnosti, zaupnosti in anonimnosti podatkov.

Takole naročite tega testa ali za več informacij pokličite +01 200 9 604

Test Pricing

$299