DNK test za osebno uporabo

Pri DNK testu očetovstva primerjamo otrokov DNK profil s profilom domnevnega očeta (ter pogosto tudi z materinim profilom). Ker otrok podeduje polovico dednega materiala od vsakega biološkega starša, lahko s takšno primerjavo ugotovimo, ali je del podedoval od domnevnega očeta. Pri posameznikih, ki so v tesnem sorodstvu, kot sta oče in sin, najdemo v DNK profilih značilne vzorce, ki so posledica enakega genetskega materiala.

DNK test očetovstva za osebno uporabo se od DNK testa očetovstva za sodne postopke razlikuje po tem, da stranke vzorce odvzamejo same. Mi pošljemo set za odvzem vzorca DNK iz sline, s pomočjo katerega posameznik odvzame vzorec z obloženimi palčkami s sten ustne sluznice. Zaradi načina odvzema vzorcev DNK test očetovstva za osebno uporabo ni veljaven na sodišču. S setom za odvzem vzorca DNK pošljemo tudi obrazec, ki ga izpolnjenega in podpisanega vrnete skupaj z odvzetimi vzorci. Vzorce testiramo takoj po prejetju plačila.

Prednosti testov:

Vsak DNK test naredimo 2 krat (neodvisno)

Vsak test naredimo 2 krat – neodvisno. Na koncu testiranja se rezultati primerjajo in če so le ti identični je rezultat potrjen.

 

V laboratoriju je zaposlenih več kot 10 doktorjev znanosti

Ekipa znanstvenikov ima skupaj več kot 100 let izkušenj na področju DNK testiranj. Vsak rezultat pregleda eden izmed naših doktorjev znanosti.

 

Avtomatsko povečanje števila testiranih označevalcev v primeru mutacij

V primeru, da je potrebno zaradi točnosti rezultatov povečati število testiranih označevalcev (markerjev) se le to naredi avtomatsko. Povečanje števila testiranih označevalcev vam NE poveča cene storitve.

 

Laboratorij je opremljen z najnovejšo tehnologijo

V laboratoriju so poleg standardne laboratorijske opreme vpeljani tudi avtomatski in robotski sistemi, ki izločijo možnost človeške napake.

 

Akreditacija laboratorija

Laoratorij je akreditiran po vseh svetovnih standardih, kot so: ISO/IEC 17025, AABB, ASCLD/LAB, SKP, NYSDOH in CLIA.

 

Za naročilo testa pokličite +01 200 9 604