Genetska rekonstrukcija

Genetska rekonstrukcija je zapletena skupina DNK testov, ki jih pogosto opravimo, če domnevni oče ni dosegljiv za opravljanje DNK testa očetovstva, drugi DNK testi, kot na primer testiranje DNK starih staršev, pa so bili eliminirani kot potencialna možnost za posredno določitev otrokovega biološkega očeta. S primerjavo DNK profila otroka s profili več sorodnikov domnevnega očeta lahko z genetsko rekonstrukcijo ugotovimo, če je otrok z njimi v sorodu. Sorodniki lahko na podlagi rezultatov, le-te interpretirajo kot indirekten dokaz, da je domnevni oče otrokov biološki oče.

Prednosti testov:

Vsak DNK test naredimo 2 krat (neodvisno)

Vsak test naredimo 2 krat – neodvisno. Na koncu testiranja se rezultati primerjajo in če so le ti identični je rezultat potrjen.

 

V laboratoriju je zaposlenih več kot 10 doktorjev znanosti

Ekipa znanstvenikov ima skupaj več kot 100 let izkušenj na področju DNK testiranj. Vsak rezultat pregleda eden izmed naših doktorjev znanosti.

 

Avtomatsko povečanje števila testiranih označevalcev v primeru mutacij

V primeru, da je potrebno zaradi točnosti rezultatov povečati število testiranih označevalcev (markerjev) se le to naredi avtomatsko. Povečanje števila testiranih označevalcev vam NE poveča cene storitve.

 

Laboratorij je opremljen z najnovejšo tehnologijo

V laboratoriju so poleg standardne laboratorijske opreme vpeljani tudi avtomatski in robotski sistemi, ki izločijo možnost človeške napake.

 

Akreditacija laboratorija

Laoratorij je akreditiran po vseh svetovnih standardih, kot so: ISO/IEC 17025, AABB, ASCLD/LAB, SKP, NYSDOH in CLIA.

 

Za naročilo testa pokličite +01 200 9 604