DNK test starih staršev-vnukov

S pomočjo DNK testa starih staršev/vnukov lahko ugotovimo, ali je otrok v sorodu s starimi starši, ki sodelujejo v analizi. Omenjeni test pogosto opravimo v primeru, da domnevni oče ni na voljo za DNK analizo očetovstva, stari starši pa niso prepričani, da so z otrokom resnično v sorodu.

Otrok podeduje polovico genetskega materiala od matere in polovico od očeta. Kadar je eden od staršev pogrešan ali mrtev, lahko s pomočjo DNK njegovih starih staršev ugotovimo, če so v otrokovem in njihovih DNK profilih ujemanja.

Prednosti testov:

Vsak DNK test naredimo 2 krat (neodvisno)

Vsak test naredimo 2 krat – neodvisno. Na koncu testiranja se rezultati primerjajo in če so le ti identični je rezultat potrjen.

 

V laboratoriju je zaposlenih več kot 10 doktorjev znanosti

Ekipa znanstvenikov ima skupaj več kot 100 let izkušenj na področju DNK testiranj. Vsak rezultat pregleda eden izmed naših doktorjev znanosti.

 

Avtomatsko povečanje števila testiranih označevalcev v primeru mutacij

V primeru, da je potrebno zaradi točnosti rezultatov povečati število testiranih označevalcev (markerjev) se le to naredi avtomatsko. Povečanje števila testiranih označevalcev vam NE poveča cene storitve.

 

Laboratorij je opremljen z najnovejšo tehnologijo

V laboratoriju so poleg standardne laboratorijske opreme vpeljani tudi avtomatski in robotski sistemi, ki izločijo možnost človeške napake.

 

Akreditacija laboratorija

Laoratorij je akreditiran po vseh svetovnih standardih, kot so: ISO/IEC 17025, AABB, ASCLD/LAB, SKP, NYSDOH in CLIA.

 

Za naročilo testa pokličite +01 200 9 604