Tweeling Homozygoot DNA Test

De Tweeling Homozygoot DNA-tests van DNA-bioscience kan definitief vast stellen of twee broers een identieke tweeling of een twee-eiige tweeling zijn. Tweelingen en ouders van tweelingen vragen dit soort genetische testen aan om hun persoonlijke nieuwsgierigheid te bevredigen. Anderen leiden willen dit als een waarborg zien voor mogelijke toekomstige medische noodgevallen – identieke tweelingen zijn perfecte orgaan- en weefseldonor voor elkaar.

Identieke tweelingen ontstaan uit een enkele zygote – de vereniging van een eicel en een zaadcel tijdens de conceptie. Omdat ze afkomstig zijn van een enkele zygote verdeelt dat tijdens zich de vroege ontwikkeling, identieke tweelingen delen hetzelfde DNA-profiel.

Twee-eiige tweelingen ontwikkelen zich uit twee zygoten – twee eicellen die werden bevrucht door twee zaadcellen. Omdat ze afkomstig zijn uit twee zygoten, hebben twee-eiige tweelingen verschillende DNA-profielen. Hun profielen zijn zo verschillend als twee willekeurige niet-tweeling broers en zussen ‘profielen kunnen worden.

Door het vergelijken van de genetische profielen van tweelingen, kan DNA-bioscience definitief bepalen welk type van tweeling ze zijn.

Test Hoogtepunten:

 • Snel Uitslagen

  Zeer nauwkeurige resultaten binnen 15 werkdagen na ontvangst van het monster

 • Lage Prijs

  Onze uiterst nauwkeurige tests zijn betaalbare

 • Pijnloos Monster Collectie

  Buccale (wang) zwabberen bevindt gebruikt om DNA-monster te verzamelen

 • Vertrouwelijk

  Alle resultaten zijn prive en vertrouwelijk

Gedurende meer informatie en deze test te bestellen, kunt u bellen met 010 340 0003