Vaderlijke Voorouders Test

DDC, in samenwerking met DNA Roots, biedt een vaderlijke Voorouders Test aan dat uw oude vaderlijke erfgoed zal onthullen via Y-chromosoom testen. Deze test is alleen beschikbaar voor mannen, omdat het Y-chromosoom markers test om te bepalen tot welke vaderlijke haplogroep, of “clan” u behoort.

Ongeveer 175.000 jaar geleden, was de moderne menselijke ras geboren ergens in Oost-Afrika. Na verloop van tijd begon de migratie van mensen uit Afrika naar de rest van de wereld bevolking, en als ze zich vestigden in verschillende geografische gebieden nam hun DNA verschillende markers aan. Dit creëerde een genetisch record van onze voorouders migratie in heel de oude wereld. Deze indicatoren definiëren de haplogroep waartoe u behoort, die gepaard gaat met een plaats van herkomst, zoals vertegenwoordigd door de letters in de kaart hieronder.

Bent u met betrekking tot de oorspronkelijke kolonisten in Europa, vóór het begin van de IJstijd (meer dan 20.000 jaar geleden)? Of waren uw voorouders meer recente bezoekers uit de buurlanden in Azië, of zelfs Noord-Afrika? Bent u in verbonden met een beroemde historische figuur? Zoek dit vandaag uit door het bestellen van uw Vaderlijke Voorouders Test vandaag.

Wat zullen de Vaderlijke Voorouders Testresultaten u vertellen?

Uw Voorouders DNA Test verslag zal uw haplogroep aangeven, die het gebied op de wereld waar uw voorouders vandaan kwamen vertegenwoordigt. Het bevat ook de ruwe gegevens, ook wel een haplotype, van uw Y-STR DNA-test, die u kunt gebruiken voor verder onderzoek in tal van openbare databases en afkomst projecten. Het pakket omvat:

 • Uw haplogroep aanwijzing
 • Een persoonlijke kaart die uw voorouders reis afbeeldt en waar zij aanvankelijk gevestigd waren in de oude wereld.
 • Uw Y-STR profiel (ruwe data)
 • feiten over uw haplogroep, met inbegrip van die delen van de wereld waar u uw ‘genetische neven “en de beroemde mensen, die dezelfde haplogroep hebben, kunt vinden

Test Hoogtepunten:

 • Snel Uitslagen

  Zeer nauwkeurige resultaten binnen 15 werkdagen na ontvangst van het monster

 • Lage Prijs

  Onze uiterst nauwkeurige tests zijn betaalbare

 • Uitvoerige Resultaten

  Begrijp uw voorgeslacht met ons onderzoek

 • Pijnloos Monster Collectie

  Buccale (wang) zwabberen bevindt gebruikt om DNA-monster te verzamelen

 • Vertrouwelijk

  Alle resultaten zijn prive en vertrouwelijk

Gedurende meer informatie en deze test te bestellen, kunt u bellen met 010 340 0003