Maternale Voorouders Test

DDC, in samenwerking met DNA Roots, biedt een moeder Voorouders Test aan dat uw erfgoed via uw moederskant zal openbaren door het testen van uw mitochondriaal DNA (mtDNA). Deze test is gebaseerd op het feit dat zowel mannen als vrouwen hun mitochondriaal DNA, gevonden buiten de celkern, alleen erven van de moeder. Door deze exclusieve bijdrage van de moeder kan men zijn of haar moederlijke lijn herleiden tot de “clan” moederlijke oprichter en individuen worden onderverdeeld in een “haplogroep”- een van de meer dan twintig grote groepen die het menselijk ras omvatten.

Ongeveer 175.000 jaar geleden, was de moderne menselijke ras geboren ergens in Oost-Afrika. Na verloop van tijd begon de migratie van mensen uit Afrika naar de rest van de wereld bevolking, en als ze zich vestigden in verschillende geografische gebieden nam hun DNA verschillende markers aan. Dit creëerde een genetisch record van onze voorouders migratie in heel de oude wereld. Deze indicatoren definiëren de haplogroep waartoe u behoort, die gepaard gaat met een plaats van herkomst, zoals vertegenwoordigd door de letters in de kaart hieronder.

Stamt u af tot de oorspronkelijke kolonisten in Europa, vóór het begin van de IJstijd (meer dan 20.000 jaar geleden)? Of waren uw voorouders meer recente bezoekers uit de buurlanden in Azië, of zelfs Noord-Afrika? Bent u verbonden met een beroemde historische figuur? Zoek dit vandaag uit door het bestellen van uw moeder Voorouders Test.

Wat zullen de moeders Voorouders Testresultaten u vertellen?

Uw Voorouders DNA Test verslag zal uw haplogroep aangeven, die het gebied op de wereld waar uw voorouders vandaan kwamen vertegenwoordigt. Het bevat ook de ruwe gegevens van uw mtDNA-test, die u kunt gebruiken voor verder onderzoek in tal van openbare databases en afkomst projecten. Het pakket omvat:

 • Uw haplogroep aanwijzing
 • Een persoonlijke kaart die uw voorouders reis afbeeldt en waar zij aanvankelijk gevestigd waren in de oude wereld.
 • Uw mtDNA ruwe gegevens, een opsomming van de verschillen tussen uw sequentie en die van de herziene Cambridge Reference Sequence
 • feiten over uw haplogroep, met inbegrip van die delen van de wereld waar u uw ‘genetische neven “en de beroemde mensen, die dezelfde haplogroep hebben, kunt vinden.

Test Hoogtepunten:

 • Snel Uitslagen

  Zeer nauwkeurige resultaten binnen 15 werkdagen na ontvangst van het monster

 • Lage Prijs

  Onze uiterst nauwkeurige tests zijn betaalbare

 • Uitvoerige Resultaten

  Begrijp uw voorgeslacht met ons onderzoek

 • Pijnloos Monster Collectie

  Buccale (wang) zwabberen bevindt gebruikt om DNA-monster te verzamelen

 • Vertrouwelijk

  Alle resultaten zijn prive en vertrouwelijk

Gedurende meer informatie en deze test te bestellen, kunt u bellen met 010 340 0003