Тест за доказване на потекло

Интересувате ли се да научите повече за предците си и в крайна сметка кое е това, което Ви прави уникални? Открийте комбинацията от различни гени за произхода Ви чрез новия вълнуващ и уникален генетичен тест, наречен AncestrybyDNA ™. Намерете потвърждение на родовата си история, предавана от уста на уста поколения наред. Или може би ще откриете нещо ново за Вашите предци, което никога не сте знаели до сега.

Как се прави този ДНК тест?

Вашето ДНК съдържа данни за историята (произхода) на рода Ви. Нашият тест разкрива тази история, като показва откъде са произлезли предците Ви. Днешният свят се характеризира с голяма мобилност, с бързи междуконтинентални пътувания, които позволяват на хората да преминат от едната страна на земното кълбо до другата за по-малко от 30 часа. Може би ще се изненадате когато Ви кажем, че в древния свят също са се наблюдавали мащабни миграционни процеси – съвременните хора произхождат от Източна Африка отпреди около 200 000 години, после се придвижват през Близкия изток до Европа, Азия и останалата част от света. Вие може би не знаете, че произхода Ви е продукт както на древните, така и на съвременните миграционни процеси и, че можете да разкриете това с помощта на предлагания от нас генетичен тест.

С теста AncestrybyDNA ™ се сканират 176 участъка от Вашето ДНК за да се определи био-географското Ви процентно съотношение – или каква част (процентно) от Вашите гени са унаследени от четирите основополагащи групи от населението на Земята и могат да бъдат открити в ДНК на съвременните хора. Тези 4 основни групи се наричат хаплогрупи и биват: Европейска, Източно Азиатска, Субсахарско- Африканска и Индианска.

По-конкретно, тези основни групи са обособени така:

  • Европейската – включва европейците, хората от Близкия изток и южно-азиатците.
  • Източно-азиатската – включва японците, китайците, корейците и тихоокеанските островитяни.
  • Африканската – включва населението с произход от суб-сахарска Африка.
  • Индианската – състои се от население, мигрирало и населило Северна, Южна и Централна Америка.

Тестови Характеристики:

  • бързи резултати

    Високоточни резултати до 15 дни след получаване на пробите

  • null

    Ниска цена

    Нашите високо точни тестове не са скъпи

  • Изчерпателен резултат

    Научете потомствения си произход чрез нашия тест

  • Безболезнено вземане на пробите

    ДНК пробите се вземат от устата (бузата) с помощта на дакронови тампони

  • Поверителност

    Всички резултати са лични и поверителни

За да поръчате такъв тест или за повече информация, моля обадете се на (+359) 2 411-3355

Test Pricing

€295
!---->