DNA Diagnostics Center уважава вашата лична дискретност (тайна). Ние ще използваме Вашия Е-мейл адрес, пощенски адрес и телефонните Ви номера само в случаите, когато се налага за да се свържем с Вас за зададем въпроси или да поискаме потвърждение, когато сте поръчали по интернет, или да отговорим на Ваши въпроси, свързани с поръчката Ви. Уверяваме Ви, че ние не предоставяме списъци с пощенски и електронни адреси или телефонни номера на други компании.

Поръчка на тест онлайн (по интернет)
При поръчка по интернет, за транзакциите се използва криптирана връзка  Sockets Layer (SSL). Когато въведете номера на кредитната си карта и лична информация в Защитения формуляр за поръчка (Secure Order Form), тя се предава по интернет в криптиран вид и се декодира когато пристигне при нас. За Вашата сигурност така се осигурява надеждна и конфиденциална среда. Понеже някои браузери не предоставят SSL криптиране, ние предлагаме и незащитена опция за поръчване онлайн. Допълнително, приемаме поръчки и по телефона.

Коментари от клиентите
DNA Diagnostics Centre приветства Вашите въпроси и коментари относно нашите услуги. Нашата цел е да Ви предоставим услуга на качество, което надхвърля очакванията на клиентите и ние разбираме, че не можем да осъществим това без първо да се вслушаме в техните нужди и коментари.