DDC: ssä kunnioitamme ja suojelemme asiakkaidemme ja niiden verkkosivustojen, tuotteiden ja palveluiden käyttäjiä. DNA Diagnostic Center, Inc., (“DDC” tai “me” tai “me”) sitoutuu suojelemaan yksityisyyttäsi. Valmistimme tämän tietosuojakäytännön (“Tietosuojakäytäntö”) kuvaamaan käytäntöjämme, jotka keräämme tietoja, jotka keräämme verkkosivujemme käyttäjiltä, jotka liittyvät tähän käytäntöön, sekä niihin liittyvien palveluiden käyttämiseen, mukaan lukien rajoituksetta testauspalvelut ja verkkosovellukset.

LUE TÄMÄ KÄYTTÖOIKEUSPOLITIIKKA huolellisesti, jotta ymmärrät näkemyksemme ja käytännöt, jotka koskevat tietojasi ja miten me tahdomme käsitellä sitä. ILMOITTAMAAN TIETOJA WEB-SIVUSTON TAI PALVELUIDEN KÄYTTÄMISESTÄ KÄYTTÄMÄLLÄ, KÄYTÄT ERITYISESTI HYVÄKSYTTÄVÄT JA HYVÄKSYNTÄ TÄSSÄ TIETOSUOJAPOLITIIKASSA KUULUVIEN JALOSTUKSEN.

1. TIEDOTYYPIT, jotka keräämme.

1.1 Tiedot, jotka toimitat meille suoraan: Voimme kerätä sinulle liittyviä tietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttäjänimeesi, etu- ja sukunimi, sähköposti, salasana, puhelinnumero ja postiosoite, luottokorttitiedot, kirjaudu verkkoon tai muulloin. Jos lähetät meille palautetta tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse, keräämme nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä muut sähköpostiviestissä olevat sisällöt, jotta voimme lähettää sinulle vastauksen ja kaikki tiedot, jotka toimitat meille, kuten ansioluettelo. Asiakkaille, jotka harjoittavat meitä testauspalveluihimme, voimme myös kerätä perustietoja sovellettavan palvelun ja / tai testin suorittamiseksi. Nämä tiedot voivat sisältää, mutta eivät ole rajoittuneet, synnytyksen, sukupuolen, verensiirron ja luuydinsiirron historiaan, korkeuteen ja painoon. Näiden tietojen avulla saadaan tarkat ja täydelliset testitulokset, joita sovelletaan asiakkaan pyytämään testiin. Voimme myös kerätä tietoja, jotka ovat välttämättömiä oikeutetuille intresseillämme, ja ne luovutetaan sinulle keräyksen yhteydessä. DDC käyttää näitä tietoja, joita varten se on kerätty.

1.2 Teknologialla kerätty tieto. Sivustomme ja siihen liittyvien palvelujen tekeminen
hyödyllisempää sinulle, palvelimemme (jotka voivat olla kolmannen osapuolen palveluntarjoajan ylläpitämiä) keräävät tietoja sinusta mukaan lukien selaimen tyypin, käyttöjärjestelmän, Internet Protocol (IP) osoitteen (numero, joka automaattisesti määritetään tietokoneellesi, kun käytät Internet, joka voi vaihdella istunnosta toiseen), verkkotunnuksen ja / tai vierailun päivämäärän / aikaleiman. Käytämme myös evästeitä (alla määriteltynä) ja navigointitietoja keräämme tietoja vierailun päivämäärästä ja ajasta ja kestosta sekä etsimäsi ja tarkastelluista ratkaisuista ja tiedoista. Nämä tiedot sisältävät rajoituksetta kirjoittamasi merkit, haku- ja selaushistoriasi, napsauttamasi artikkelit ja näkevät sivut. Kuten useimmat Internet-palvelut, keräämme nämä tiedot automaattisesti ja tallennamme ne lokitiedostoihin aina kun vierailet verkkosivuillamme tai käytät tilisi verkostossamme. “Evästeet” ovat pieniä tietoja, joita verkkosivusto lähettää tietokoneen kiintolevylle, kun katselet verkkosivustoa. Voimme käyttää molempia istunto-evästeitä (jotka vanhentuvat, kun suljet selaimen) ja pysyvät evästeet (jotka pysyvät tietokoneessasi, kunnes poistat ne), jotta saat henkilökohtaisemman ja interaktiivisen kokemuksen verkkosivustollamme. Pysyvät evästeet voidaan poistaa noudattamalla Internet-selaimen ohjetiedoston ohjeita. Jos poistat evästeet käytöstä, sivustosi tai palvelun osa alueista ei välttämättä toimi kunnolla. Käytämme Google Analyticsia sivustollamme. Google Analytics on Googlen tarjoama web-analyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä keräämään anonyymejä liikennetietoja, joiden avulla voidaan analysoida, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoa. Sivuston (kuten IP-osoitteen) käyttämän evästeen tuottama tieto välitetään ja tallennetaan Googlen palvelimille Yhdysvalloissa. Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sivustosi käyttöä, keräämme raportteja sivuston toiminnasta meille ja tarjoamalla muita sivuston toimintaa ja internetiä koskevia palveluita. Google voi myös siirtää nämä tiedot kolmansiin osapuoliin, jos se on lain edellyttämää, tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Käyttämällä verkkosivustoa suostut siihen, että Googlessa sinua koskevat tiedot käsitellään tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

1.3 Älä seuraa. Emme vastaa selainpohjaisiin “älä seuraa” signaaleja. Meillä ei ole ulkopuolisia tahoja, jotka työntävät sisältöä sivustoomme.

1.4 US – EU Privacy Shield. Yhdysvaltain kauppaministeriö ja Euroopan komissio ovat sopineet joukosta tietosuojaperiaatteita (“Privacy Shield” -periaatteet), jotta yhdysvaltalaiset yritykset voivat täyttää EU: n lainsäädännön vaatimuksen, että kaikki Euroopan talousalueelta (“ETA “) Yhdysvaltoihin on suojattu riittävästi. DDC on päättänyt osallistua Yhdysvaltain kauppaministeriön ilmoittamaan Privacy Shield -kehykseen kaikista ETA: sta vastaanotettujen henkilötietojen keräämisestä, käytöstä ja säilyttämisestä. Vakuutamme, että noudatamme tiedonsiirron, valinnan, vastuullisuuden siirtymisen, turvallisuuden, tietoturvan ja käyttörajoituksen, käyttöoikeuden ja turvautumisen, täytäntöönpanon ja vastuun tietosuojan periaatteet. Saat lisätietoja Privacy Shield -ohjelmasta ja näet sertifikaatin tai saat lisätietoja yksityisyyden suojasta osoitteessa http://www.privacyshield.gov tai DDC: n tietosuojakäytännössä.

2. TIETOJEN KÄYTTÖ.

2.1 Yleinen käyttö. Yleisesti lähettämämme tiedot käytetään joko vastaamaan pyyntöihisi tai auttamaan meitä palvelemaan sinua paremmin. DDC käyttää tietojasi helpottamaan tilin luomista ja turvaamista verkostossamme. tunnistaa sinut käyttäjänä järjestelmässäsi; tarjota verkkosivustojemme ja palvelujemme parempaa hallinnointia; parantaa kokemusten laatua, kun olet vuorovaikutuksessa verkkosivustollamme ja palveluissamme. lähettää sinulle hallinnollisia sähköpostiviestejä; vastata työllistymismahdollisuuksiin tai muihin pyyntöihin liittyviin tiedusteluihisi; parantamaan verkkosivustoamme optimaalisen käyttäjäkokemuksen ansiosta; seurata verkkosivuston ja palveluiden käyttöä ja tehokkuutta; helpottaa liiketoimia ja prosessimaksuja; ylläpitää ylläpitoa, tukea ja asiakaspalvelua sivuillamme; tehdä tutkimusta ja analysointia; ja täyttää sovellettavassa lainsäädännössä sallitut muut lailliset tarkoitukset.

2.2 Testaustietojen käyttö. Käytämme vain testaustietoja, jotta voimme tarjota sinulle pyydetyt palvelut, käsitellä tilaustasi ja vastata kaikkiin tilauksiin tai laskutukseen liittyviin kysymyksiin.

2.3 Anonyymien tietojen luominen. Voimme luoda nimettömät tietueet tiedoista (mukaan lukien rajoituksetta testaustiedot) poistamalla tiedot (kuten nimesi), jotka tekevät tiedot henkilökohtaisesti tunnistettavaksi. Käytämme tätä nimeämätöntä dataa analysoimaan pyyntö- ja käyttömalleja, jotta voimme parantaa palvelujemme sisältöä ja parantaa sivuston navigointia. DDC varaa itselleen oikeuden käyttää nimettömiä tietoja mihinkään tarkoitukseen harkintansa mukaan.

2.4 Palaute. Jos annat palautetta mistä tahansa palvelusta meille, voimme käyttää tällaista palautetta mihin tahansa tarkoitukseen, jos emme liitä tällaista palautetta tietoihisi. DDC kerää kaikki tällaiseen tiedonantoon sisältyvät tiedot ja käsittelee tiedot tällaisessa viestinnässä tämän tietosuojakäytännön ja käyttöehtojemme mukaisesti.

3. TIETOJEN ILMOITTAMINEN.

3.1 Kumppanit. Voimme jakaa joitain tai kaikkia tietojasi emoyhtiön, tytäryhtiön tai minkä tahansa muun yhteisen valvonnan alaisen yrityksen (yhdessä “Kumppanit”) kanssa, myös markkinointitarkoituksiin. Jos emme jakaa tietojasi, vaadimme kumppaneitamme noudattamaan tätä tietosuojakäytäntöä. Jos toinen yritys hankkii yrityksemme tai omaisuutemme, sillä on hallussaan sen ja me keräämämme tiedot, ja se ottaa meille keräämämme tietojemme oikeudet ja velvollisuudet tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

3.2 Palveluntarjoajat. Voimme jakaa tietosi asiamiehiä siltä osin kuin he tarvitsevat tuotteidensa ja palveluidensa tarjoamista meille tai tarjota sinulle pyydettyjä tuotteita ja palveluita. Jos esimerkiksi teet meitä testaamaan palveluja paikallisen laboratoriossa, laboratorio toimii agentumme toimijana. Muita esimerkkejä ovat tietokannan tallennus, tiedostojen tallennus ja tiedostojen tuhoaminen, hosting-palvelut, markkinointiapu, käyttäjätietojen analysointi, maksukorttitiedon käsittely ja muut lailliset käyttötarkoitukset, jotka lain sallitaan.

3.3 Liikekumppanit. Voimme olla kumppani muiden yritysten ja henkilöiden kanssa tiettyjen tuotteiden tai palveluiden kanssa. Näille kolmansille osapuolille voidaan tarjota pääsy tietoihin, joita heidän tehtävänsä edellyttävät. Jos haluat rajoittaa tietojen jakamista näiden kolmansien osapuolten kanssa markkinointitarkoituksiin, tutustu alla olevaan osiin “Valintasi ja oikeuksiasi koskevat tiedot”.

3.4 Muut tiedot. Huolimatta mahdollisista vaihtoehdoista, jotka koskevat tietojasi (jäljempänä kuvatulla tavalla), DDC voi ilmaista tietoja, jos se uskoo vilpittömästi, että tällainen paljastaminen on välttämätöntä (a) noudattamaan asiaa koskevia lakeja tai vastaamaan DDC: lle lähetettyihin pyyntöihin tai takuisiin; (b) suojata tai puolustaa DDC: n tai palveluiden käyttäjien oikeuksia tai omaisuutta; c) petostentorjuntaan tai riskinhallintatarkoituksiin; tai (d) tai noudattaa DDC: lle tekemääsi pyyntöä.

4. KOLMANNEN OSAPUOLET.

Voimme liittää kolmansien osapuolten sivustoihin. Meidän tarjoamamme linkin mihinkään muuhun verkkosivustoon tai sijaintiin on sinun avuksesi, eikä se merkitse sitä, että olemme hyväksyneet tällaisen muun sivuston tai sijainnin tai sen sisällön. Kun napsautat tällaista linkkiä, poistut sivuistamme ja siirrymme toiseen sivustoon. Tämän prosessin aikana toinen yhteisö voi kerätä tietoja sinulta. Emme ole valvoa, älä tarkista ja ole vastuussa näistä ulkopuolisista verkkosivustoista tai niiden sisällöstä. Huomaa, että tämän tietosuojakäytännön ehtoja ei sovelleta näihin ulkopuolisiin verkkosivustoihin tai sisältöön tai kehystettyihin verkkosivustoihin tai mihinkään tiedonkeruuseen, kun napsautat linkkejä tällaisiin ulkopuolisiin sivustoihin.

5. TIETOJA KOSKEVAT VAATIMUKSET JA OIKEUDET.

5.1 Valinnat. Tarjoamme sinulle valintoja tietojen keräämiseen, käyttöön ja jakamiseen. Lähetämme säännöllisesti sinulle ilmaisia ​​uutiskirjeitä ja sähköpostiviestejä, jotka edistävät suoraan verkkosivustosi tai palveluiden käyttöä ja voivat sisältää mainoksia kolmansille osapuolille tai kumppaneillemme. Kun saat meiltä uutiskirjeitä tai mainosviestejä, saatat ilmoittaa, että et halua enää vastaanottaa meiltä lisätietoja, ja sinulla on mahdollisuus “opt-out” -palveluun noudattamalla saamasi sähköpostin hylkäämisohjeita tai ottamalla yhteyttä meidät suoraan osoitteessa optout@dnacenter.com. Jos päätät hylätä tulevat postitukset, voimme jakaa sähköpostiosoitteesi kolmansien osapuolten kanssa varmistaaksemme, että et saa lisää viestintää kolmansilta osapuolilta. Ilmoitetuista sähköpostiasetuksista huolimatta voimme lähettää sinulle tiliisi tai tapahtumiisi liittyvien sähköpostiviestien tai ilmoitukset käyttöehtojemme tai yksityisyydensuojakäytäntöjen päivityksistä.

5.2 Suostumuksen peruuttaminen. Sinulla on oikeus peruuttaa hyväksyntäsi käsittelyyn, joka on parhaillaan käynnissä omalla suostumuksella. Hyväksyntä voidaan peruuttaa lähettämällä sähköpostia. Ilman sinun suostumustasi DDC käyttää tietoja vain siinä määrin kuin tällainen käsittely on sallittua sovellettavan lain (esim. DDC: n ja käyttäjän välisen sopimuksen täyttämiseksi) tai jos käsittely on tarpeen oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi, johon DDC: .

5.3 Tietojen käyttö, poistaminen ja päivittäminen. Pyynnöstäsi kerromme sinulle, mitä henkilökohtaisia ​​tietoja meillä on tiedostossa. Sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti sinulla voi olla oikeus pyytää: päästä käsiksi, korjata ja poistaa henkilökohtaisia ​​tietojasi; henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen; vastustaa tietyn henkilötietojen käsittelyä; ja oikeus tietojen siirrettävyyteen. Käytä näiden määräysten mukaisia ​​oikeuksiasi ottamalla yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin. Kun saamme pyynnöt, voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin voimme toimia pyynnöstäsi. Voimme kieltäytyä antamasta tietoja, jos tietojen etsiminen edellyttäisi kohtuutonta työtä tai sillä olisi suhteetonta vaikutusta esimerkiksi tietojen toimittamisvelvollisuuteen, tietojen hankkimiseen tarvittavaan päivämäärään tai siihen, kuinka vaikeaa se voisi olla tietojen hankkimisen kannalta. pyydettyjä tietoja. Huomaa, että meitä (lakia, akkreditoivia elimiä tai muuta) voimme vaatia säilyttämään nämä tiedot, emmekä voi poistaa niitä (tai säilyttää nämä tiedot tietyn ajan, jolloin noudatamme poistopyyntösi vasta, kun meillä on täyttänyt tällaiset vaatimukset). Huomaa, että poistamalla henkilötietosi, se rajoittaa tai estää kykyämme tarjota tulevaa viestintää tai selitystä tuotteisiin tai palveluihin, testituloksiin tai muihin tarjouksiin DNA Diagnostics Centerin yhteydessä. Muista myös, että henkilökohtaisten tietojen poistamisen jälkeen jäljellä olevat kopiot voivat kestää jonkin aikaa ennen kuin ne poistetaan kaikista piilevistä ja varajärjestelmistä.

6. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Tiedot, joita annoit meille, saattavat olla välttämättömiä tehtävien suorittamiseksi ennen testausta, kuten henkilöllisyystodistuksen tai maksutietojen tarkistamisen kirjautumisen yhteydessä tilin käyttämiseen. Säilytämme vaaditut tiedot, jotka perustuvat sääntelyvaatimusten ja muiden standardien testaamiseen, kuten taloudellisten velvoitteiden täyttämiseen, velvollisuuksiimme ja oikeuksien vahvistamiseen sinun ja meidän välisten palvelusopimusten perusteella. Seuraavassa esitetään yhteenveto datan säilytysaikaa kahdesta pääkategoriaesta.

Laki / ketju / akkreditoidut testit – Säilytämme näytteet vähintään kuuden kuukauden ajan tai sopimusehtojen ja lakisääteisten vaatimusten mukaan, jos pidemmät. Kaikki näihin testeihin liittyvät liitetiedot ja tietueet ylläpidetään akkreditointielinten vaatimusten mukaisesti, mikä on vähintään viisi vuotta tai kauemmin joissakin tapauksissa lain edellyttämällä tavalla. New Yorkin terveysministeriö vaatii, että kaikki testauspöytäkirjat säilytetään 7 vuoden ajan. Kaikki tällaiset liitännäiset tiedot tuhoutuvat vähimmäisajan jälkeen vähitellen vuosittain sen jälkeen.

Ei lainkaan / ei-ketjun säilytyskoe-Säilytämme näytteet 6-8 viikon ajan tai sopimusehtojen ja lakisääteisten vaatimusten mukaan, jos pidemmät. Kaikki näihin testeihin liittyvät liitetiedot ja tietueet pidetään vähintään yhden vuoden ajan ja tuhoutuvat vuosittain vuosittain.

7. TIETOJEN TURVALLISUUS.

Olemme sitoutuneet suojelemaan tietosi turvallisuutta. Käytämme erilaisia ​​kohtuullisia tietoturvatekniikoita ja -menettelyjä, joiden avulla voit suojata tietojasi luvattomalta käytöltä, käyttöön tai paljastamiseen. Pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi on rajallista, ja ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että henkilötietojasi ei ole saatavilla. Vaikka DDC yrittää suojella hallussaan olevia henkilökohtaisia ​​tietoja, mikään turvajärjestelmä ei ole täydellinen, eikä DDC voi luvata, että henkilötietosi säilyvät täysin turvallisina kaikissa olosuhteissa.

8. RIITAUSPÄÄTÖS.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolta, ota yhteyttä DDC: hen sähköpostilla osoitteessa contact@dnacenter.com. Teemme parhaamme vastaamaan huolenaiheesi. Jos olet sitä mieltä, että valituksesi on puutteellinen, pyydämme sinua ilmoittamaan meille jatkotutkimukselle. Jos sinä ja DDC eivät pysty ratkaisemaan riitaa, voit jättää valituksen JAMS: lle (Yhdysvalloissa) sovittelua varten JAMS International Mediation Rules -sääntöjen mukaisesti, jotka ovat saatavilla JAMSin verkkosivuilla osoitteessa www.jamsadr.com . Tämän käytännön kysymyksiin tai kommentteihin tulee lähettää osoitteeseen privacy-officer@dnacenter.com.

Jos uskot, ettemme ole käsitellyt tietojasi asiaankuuluvien tietosuojalakeitten mukaisesti, voit tehdä valituksen asianomaiselle valvontaviranomaiselle tai tietosuojasäädökselle.

9. HUOMAUTUS YHDYSVALLOJEN ULKOPUOLISILLE KÄYTTÄJILLE.

DDC perustuu, ja tämä sivusto isännöi, Yhdysvalloissa. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevasta maasta, jossa on lakeja, jotka koskevat tietojen keräämistä, käyttöä ja julkistamista, jotka voivat poiketa Yhdysvaltain lainsäädännöstä ja annat tietoja DDC: lle, ota huomioon, että kaikki DDC: lle antamasi tiedot voidaan siirtää Yhdysvallat. Antamalla teidän tietojanne, annat täten nimenomaisesti ja nimenomaisesti suostumuksen tällaiseen siirtoon ja käsittelyyn sekä keräämiseen, käyttöön ja paljastamiseen, jotka on mainittu tässä tai millä tahansa tämän sivustossa kuvattua verkkosivustoa ja palveluita Tietosuojakäytäntö.

10. MUUTOKSET TÄSSÄ TIETOSUOJAPOLITIIKASTA.

Tämä tietosuojakäytäntö edellyttää satunnaista tarkistamista ja jos teemme olennaisia ​​muutoksia tietojemme käyttämisessä, ilmoitamme sinulle lähettämällä sinulle sähköpostiviestin viimeiselle sähköpostiosoitteellesi, jonka olet antanut meille ja / tai julkaisemalla näkyvästi muutokset verkkosivuillamme tai palveluksessamme. Kaikki tämän tietosuojakäytännön olennaiset muutokset tulevat voimaan aikaisintaan kolmenkymmenen (30) kalenteripäivän kuluttua sähköpostiviestin lähettämisestä sinulle tai kolmekymmentä (30) kalenteripäivää seuraavan ilmoituksen lähettämisestä sivustosi muutoksista tai palveluksessamme. Nämä muutokset tulevat heti voimaan uusien verkkosivustojen tai palveluiden käyttäjille. Huomaa, että kaikkina aikoina olet vastuussa tietojen päivittämisestä, jotta voimme antaa sinulle nykyisen sähköpostiosoitteesi. Joka tapauksessa tämän tietosuojakäytännön muutokset voivat vaikuttaa siihen, että käytät meille antamia tietoja ennen ilmoituksen tekemistä muutoksista. Jos et halua sallia tietojen muutosten muuttamista, sinun on ilmoitettava meille ennen muutosten voimaantuloa, jolloin haluat poistaa tilisi käytöstä kanssamme. Sivustomme tai palvelujemme jatkuva käyttö tällaisten muutosten jälkeen edellyttää, että ilmoitat tällaisista muutoksista ja sovitat näiden muutosten ehdot ja ehdot.

11. YHTEYSTIEDOT.

Suhtaudumme myönteisesti tähän yksityisyydensuojaa koskeviin huomautuksiin tai kysymyksiin Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy-officer@dnacenter.com tai ota yhteyttä osoitteeseen tai puhelinnumeroon:

DNA Diagnostics Centre
Britannia House
11 Glenthorne Rd.
London, W6 0LH
+44 20 3301 7346

Jos DDC tarvitsee tai vaaditaan ottamaan yhteyttä sinuun kaikista tapahtumista, joihin liittyy tietoja sinusta, voimme tehdä sen sähköpostilla, puhelimitse tai sähköpostilla.

Tarkistettu 25. toukokuuta 2018