Isyystesti

Isyystestissä verrataan lapsen DNA-profiilia oletetun isän profiiliin (sekä mahdollisesti myös äidin). Koska lapsi perii puolet DNA:staan molemmilta biologisilta vanhemmiltaan, tällainen vertailu paljastaa, onko lapsi perinyt DNA:nsa oletetulta isältä. Kun lapsi ja oletettu isä ovat biologisesti sukua keskenään, heidän DNA-profiilinsa näyttävät tietyn kaavan mukaisesti samanlaisilta.

Isyystesti on yksinkertainen, itseotettava kotitesti. Lähetämme näytteenottovälineet kaikille testattaville henkilöille ja heiltä jokaiselta otetaan DNA-näyte posken sisäpinnalta.  Näytteenottovälineiden mukana lähetetään suostumuslomake, joka testattavien tulee allekirjoittaa ja lähettää meille samaan aikaan näytteiden kanssa. Näytteenottotavasta johtuen testi ei anna oikeudessa pätevää tulosta.

Oikeudessa päteviä testejä saavat Suomen lain mukaan tehdä ainoastaan THL ja Hjelt-instituutin oikeuslääketieteen laitoksen oikeusbiologinen laboratorio. Näihin verrattuna DDC:n luotettava DNA-isyystesti on huomattavasti edullisempi.

Testi:

 • Nopeat ja tarkat

  Nopeat ja erittäin tarkat tulokset noin kahdessa viikossa

 • Edullinen ja luotettava

  Tarkat testitulokset edulliseen hintaan

 • Kivuton näytteenotto

  DNA-näyte kerätään posken sisäpinnalta vanupuikolla

 • Luottamuksellisia ja turvallisia

  Tulokset ovat luottamuksellisia ja turvallisia

Vain 148€ + toimituskulut