DNA Diagnostics Center ofera un Test de Descendenta Paterna care va va ajuta sa descoperiti mostenirea dumneavoastra paternala antica prin intermediul testarii cromozomului Y. Acest test este disponibil doar pentru sexul masculin, avand in vedere ca analizeaza cromozomul Y pentru a determina carui haplogrup sau “clan” apartineti.

In urma cu aproximativ 175.000 de ani, rasa umana moderna a luat nastere undeva in Estul Africii.In timp, oamenii au inceput sa migreze in afara Africii si sa populeze restul lumii, si pe masura ce s-au stabilit in diferite regiuni geografice, ADN-ul lor a inceput aiba markeri distincti, creand astfel o inregistrare genetica a migrarii stramosilor nostri in lumea antica. Acesti markeri definesc haplogrupul la care apartinem, care este asociat cu un loc de origine, reprezentat de literele din cadrul hartii de mai jos:

Sunteti inrudit cu cei care s-au stabilit initial in Europa, inainte de inceperea Erei Glaciare (acum mai mult de 20.000 de ani)? Sau ancestorii dumneavoastra sunt de fapt vizitatori mai recenti venind din vecinele: Asia sau chiar Africa de Nord? Sunteti inrudit cu o faimoasa personalitate istorica? Aflati aceste informatii comandand Testul de Descendenta Paterna.

Ce va vor spune rezultatele testului de descendenta materna?

Raportul testului dumneavoastra de descendenta va lista haplogrupul dumneavoastra, care reprezinta aria geografica din care au provenit stramosii dumneavoastra. De asemenea contine informatii brute, denumite si haplotip,pentru testul dumneavoastra ADN Y-STR, pe care il puteti folosi in cercetari ulterioare in cadrul numeroaselor baze de date si proiecte de ancestralitate care sunt disponibile publicului. Pachetul va include:

 • Apartenenta dumneavoastra la un haplogrup
 • O harta personalizata ce arata calatoria stramosilor dumneavoastra si unde s-au stabilit acestia initial in lumea antica
 • Datele brute Y-STR
 • Informatii despre haplogrupul dumneavoastra, incluzand in ce parti ale lumii va puteti gasi “verii genetici” si persoane celebre care apartin aceluiasi haplogrup ca si dumneavoastra

Repere de test:

 • Rezultate rapide

  Rezultate extrem de precise în 15 zile lucrătoare după primirea eșantionului

 • null

  Cost scăzut

  Testele noastre au este extrem de precisă nu sunt scumpe

 • Rezultate cuprinzătoare

  A înțelege ereditatea cu cercetarea noastră

 • Colectia nedureros

  Betisorul oral (de gura) este folosit pentru a colecta proba de ADN

 • Confidenţial

  Toate rezultatele rămân private și confidențiale

Dacă aveți orice întrebări sau soriți să comandați acest test, vă rugăm să sunați 0730096610