Testul de comparare a ADN-ului mitocondrial este o unealta folositoare pentru a stabili daca indivizii sunt inruditi biologic prin partea lor materna a familiei. Acest test compara direct ADN-ul dumneavoastra cu cel al unei posibile rude pentru a verifica daca sunteti inruditi prin partea materna a familiei. Acest lucru este in contrast cu testul de descendenta materna, care determina haplogrupul dumneavoastra ancestral bazat doar pe ADN-ul dumneavoastra.

Termenul de ADNmt este prescurtarea pentru ADN mitocondrial, un tip de ADN ce se gaseste in mitocondrii, sau “centralele producatoare de energie” ale celulei. ADN-ul mitocondrial este transmis de la mama la copil, facandu-l folositor in trasarea descendentei materne a indivizilor. (In timp ce atat baietii cat si fetele mostenesc ADNmt de la mamele lor, doar fetele pot transmite ADNmt-ul lor catre copiii lor).

In cadrul unui test ADNmt de descendenta materna, ADNmt-ul partilor testate este secventializat (este determinata ordinea moleculelor de ADN in cadrul ADNmt). Aceste secvente sunt apoi comparate pentru a stabili daca indivizii impart aceeasi linie materna. Secventele ADNmt ale indivizilor inruditi prin partea materna vor prezenta similitudini evidente.

Repere de test:

 • Rezultate rapide

  Rezultate extrem de precise în 15 zile lucrătoare după primirea eșantionului

 • null

  Cost scăzut

  Testele noastre au este extrem de precisă nu sunt scumpe

 • Colectia nedureros

  Betisorul oral (de gura) este folosit pentru a colecta proba de ADN

 • Confidenţial

  Toate rezultatele rămân private și confidențiale

Dacă aveți orice întrebări sau soriți să comandați acest test, vă rugăm să sunați 0730096610