Testarea ADN a gemeni poate determina in mod conclusiv daca fratii gemeni sunt gemeni identici sau gemeni fraternali. Gemenii si parintii gemenilor initiaza adeseori acest tip de testare genetica pentru a-si satisface curiozitatea personala. Altii initiaza testarea gemelaritatii ca o masura de siguranta pentru posibile urgente medicale viitoare- gemenii identici sunt donatori perfect compatibili de sange si organe unul pentru celalalt.

Gemenii identici se pot dezvolta dintr-un singur zigot- unirea unui ovul si unui spermatozoid in cursul conceperii. Datorita faptului ca provin dintr-un singur zigot care se divide in timpul dezvoltarii sale precoce, gemenii identici impartasesc acelasi profil genetic.

Gemenii fraternali se dezvolta din doi zigoti- doua ovule ce au fost fertilizate de doi spermatozoizi. Datorita faptului ca provin din doi zigoti diferiti, gemenii fraternali au profiluri ADN difertite. Profilurile lor genetice pot fi diferite in aceeasi masura a cele a doi frati non-gemelari.

Comparand profilurile genetice ale gemenilor, DDC poate determina cu siguranta ce tip de gemeni sunt acestia.

Repere de test:

 • Rezultate rapide

  Rezultate extrem de precise în 15 zile lucrătoare după primirea eșantionului

 • null

  Cost scăzut

  Testele noastre au este extrem de precisă nu sunt scumpe

 • Colectia nedureros

  Betisorul oral (de gura) este folosit pentru a colecta proba de ADN

 • Confidenţial

  Toate rezultatele rămân private și confidențiale

Dacă aveți orice întrebări sau soriți să comandați acest test, vă rugăm să sunați 0730096610