Despre DDC

DDC este o companie de top in analizarea ADN-ului, focusata pe dezvoltarea si promovarea de teste genetice accesibile tuturor oamenilor. Folosim tehnologie de ultima generatie acreditata de catre insitutiile de specialitate, pentru a va asigura acuratete ,integritate si incredere, toate acestea sub sprijinul departamentului nostru de confidentialitate si al specialistilor in genetica ce lucreaza in compania noastra.

Laboratorul nostru are de asemenea certificari internationale recunoscute de catre ACLASS Accreditation Services (ISO/IEC 17025) si ASCLD/LAB, si este acreditata de catre AABB (cunoscuta in trecut ca American Association of Blood Banks).

Despre DDC

DDC este o companie de top in analizarea ADN-ului, focusata pe dezvoltarea si promovarea de teste genetice accesibile tuturor oamenilor. Folosim tehnologie de ultima generatie acreditata de catre insitutiile de specialitate, pentru a va asigura acuratete ,integritate si incredere, toate acestea sub sprijinul departamentului nostru de Confidentialitate si al specialistilor in genetica ce lucreaza in compania noastra.

Laboratorul nostru are de asemenea certificari internationale recunoscute de catre ACLASS Accreditation Services (ISO/IEC 17025) si ASCLD/LAB, si este acreditata de catre AABB (cunoscuta in trecut ca American Association of Blood Banks).

Precizie și fiabilitate

Testul dumneavoastră ADN-ul este rulat de două ori

Două echipe prelucreze în mod independent, probele pentru fiecare caz juridic și compară constatările lor pentru a se asigura că acestea sunt identice. Acest lucru reduce posibilitatea de erori care pot fi cauzate de erori eșantioane și de contaminare.

Laboratorul nostru este personal cu experți dovedit

Echipa noastra de oameni de știință au deceniilor de experienta in testarea genetica si sunt adept la a interpreta rezultatelor testelor ADN-ului cu acuratețe. Fiecare test este examinat de un doctorat instruite înainte ca rezultatele sunt eliberate.

Analiză a extinsă este efectuate atunci când este nevoie

Atunci când este necesar, laboratorul nostru analizează markeri ADN suplimentare pentru a asigura rezultate precise. Această testare extinsă este adesea folosit atunci când întâlnim situații, cum ar fi mutatii genetice.

Laboratorul nostru este stadiul actual al tehnicii

Laboratorul nostru este echipat cu cele mai recente tehnologii de testare ADN. PCR, a sistemelor de robotica, si analizoare genetice reduc erorile umane și pentru a asigura fiabilitatea și acuratețea rezultatelor testelor noastre.

DDC este acreditat

DDC oferă clienților săi cele mai bune servicii de testare a ADN-ului de calitate si este acreditat de: ISO / IEC 17025 de certificare, AABB, ASCLD / LAB, CAP, NYSDOH și CLIA.

Excelenta dovedita

Organizațiile de acreditare promovează excelența în domeniul serviciilor de laborator și siguranța clientului. Pentru a deveni acreditat, o facilitate trebuie să fie în conformitate cu normele în vigoare, care, odată realizate, devine un simbol al angajamentului de a oferi facilități de produse și servicii de calitate. Aceste programe se străduiesc să îmbunătățească siguranța de colectare, prelucrare, testare, distribuirea și administrarea unei varietăți de servicii de testare. Multe dintre organismele de acreditare Combinați criteriile cu cerințele tehnice adecvate pentru diferitele încercări acceptate la nivel internațional.

Ministerul Justiției a acreditat DDC pentru a efectua teste de paternitate așa cum dirijate de către instanțele civile din Anglia și Țara Galilor în conformitate cu secțiunea 20 din Legea de reformă a dreptului Familiei din 1969.