A DCC most már megbízhatóan meg tudja határozni az apaságot a gyermek születése előtt is. Fejlett tudományos tapasztalatainak és technológiájának köszönhetően a DCC nemrégiben bevezetett szülés előtti apasági vizsgálata magas megbízhatóságú vizsgálati eredményeket szolgáltat, miközben a magzat és az anya számára teljesen biztonságos.

Nem invazív szülés előtti apasági vizsgálat

Csak a DCC nyújtja ezt a lehetőséget, a jelenleg elérhető legmegbízhatóbb eljárást, mely a baba nemzőjének személyét meg tudja állapítani már a születés előtt. Ez a fejlett eljárás DNS-SNP mikrochip-technológiát alkalmaz az anya vérkeringésében megjelenő magzati DNS elemzésére.

Amniocentezissel or CVS test prenatal

CVS esetében a mintavétel a fejlődő méhlepényből történik, erre általában az első három hónap során van lehetőség. Az amniocentezis során az anyaméh belsejéből veszünk kismennyiségű magzati folyadékot, jellemzően a második három hónapban. Mindkét esetben a mintavételt szülész-nőgyógyász szakorvos végzi. Ezek a módszerek nagyon megbízható apasági eredményeket szolgáltatnak, de a kockázatokról konzultálni kell a szülésszel.

A teszt legfontosabb elemei:

 • Gyors eredmények

  Nagyon pontos eredmények néhány nappal a minta befogadása után

 • null

  Fizetési lehetőségek

  Könnyű fizetési tervek állnak rendelkezésre

 • Teszt a születés előtt

  A terhesség kilencedik hetétől kezdve lehet elvégezni

 • Bizalmas

  Minden eredmény privát és biztonságos

A teszt megrendeléséhez vagy további információkért kérjük hívja +36 30 88 00 741