Rólunk

DDC egy vezető DNS tesztekkel foglalkozó cég, aminek fő tevékenysége innovatív genetikai tesztek fejlesztése és értékesítése. A legújabb technológiákat használó akkreditált laboratóriumaink segítségével minden esetben biztosítjuk a legnagyobb szintű megbízhatóságot, pontosságot, amit genetikusaink és tanácsadóink ellenőriznek.

Széleskörű szolgáltatásokat kínálunk, ezek magukba foglalják a minták összegyűjtését, megfelelő szállítását, a minőség biztosítását, és asszisztenciát az eredmények elemzésével kapcsolatban. Mindezen tevékenységeinket képzett ügyfélszolgálati munkatársaink végzik és a cégünk által alkalmazott genetikus szakemberek ellenőrzik.

Rólunk

DDC egy vezető DNS tesztekkel foglalkozó cég, aminek fő tevékenysége innovatív genetikai tesztek fejlesztése és értékesítése. A legújabb technológiákat használó akkreditált laboratóriumaink segítségével minden esetben biztosítjuk a legnagyobb szintű megbízhatóságot, pontosságot, amit genetikusaink és tanácsadóink ellenőriznek.

Széleskörű szolgáltatásokat kínálunk, ezek magukba foglalják a minták összegyűjtését, megfelelő szállítását, a minőség biztosítását, és asszisztenciát az eredmények elemzésével kapcsolatban. Mindezen tevékenységeinket képzett ügyfélszolgálati munkatársaink végzik és a cégünk által alkalmazott genetikus szakemberek ellenőrzik.

Pontosság és megbízhatóság

A DNS-teszted kétszer fut

Két csapat önállóan dolgozza fel a mintákat minden jogi ügyben, és hasonlítsa össze megállapításait annak biztosítása érdekében, hogy azonosak legyenek. Ez csökkenti annak a hibának a lehetőségét, amelyet a minta keveredése és szennyeződése okozhat.

Laboratóriumunk bevált szakemberekkel rendelkezik

A tudósok csapatának több évtizedes tapasztalata van a genetikai tesztelésben, és a DNS-teszt eredményeinek pontos értelmezésére képes. Minden tesztet egy képzett PhD ellenőrzi az eredmények kiadása előtt.

Bővített elemzést végeznek, ha szükséges

Szükség esetén laboratóriumunk további DNS-jelölőket vizsgál meg a pontos eredmények érdekében. Ezt a kiterjesztett tesztelést gyakran használják, amikor olyan helyzeteket tapasztalunk, mint a genetikai mutációk.

Laboratóriumunk technológiailag fejlett

Laboratóriumunk rendelkezik a legfrissebb DNS-vizsgálati technológiával. A PCR termociklinek, a robotika és a genetikai analizátorok csökkentik az emberi hibákat, és biztosítják a teszteredmények megbízhatóságát és pontosságát.

A DDC akkreditált

A DDC ügyfelei a legmagasabb szintű DNS tesztelési szolgáltatásokat nyújtják, és akkreditálják: ISO / IEC 17025 tanúsítás, AABB, ASCLD / LAB, CAP, NYSDOH és CLIA. Tudjon meg többet ezekről az akkreditáló testületekről.

Bizonyított kiválóság

Az akkreditáló szervezetek elősegítik a laboratóriumi szolgáltatások és az ügyfelek biztonságának kiválóságát. Ahhoz, hogy akkreditált legyen, a létesítménynek meg kell felelnie a jelenlegi szabványoknak, amelyek egyszersmind megvalósultak, jelképessé válik a létesítmények iránti elkötelezettségnek, hogy minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújtsanak. Ezek a programok törekszenek a különböző tesztelési szolgáltatások gyűjtésének, feldolgozásának, tesztelésének, terjesztésének és kezelésének javítására. Az akkreditáló testületek közül sokan a nemzetközileg elfogadott kritériumokat a különböző tesztekhez megfelelő technikai követelményekkel kombinálják.

Az Igazságügyi Minisztérium akkreditálta a DDC-t az ausztriai és walesi polgári bíróságok által az 1969-es családjogi reformtörvény 20. szakasza szerint végzett apasági tesztek elvégzésére.