A DDC olyan apai ági leszármazási vizsgálatot kínál, mely az Y-kromoszóma vizsgálatával tárja fel apai vonalon a leszármazást. Emiatt ez a vizsgálat csak férfiak számára elérhető. Az eredmény a haplogroup, a „klán”, melybe a vizsgált személy tartozik.

Mintegy 175 000 évvel ezelőtt jött létre a modern ember valahol Kelet-Afrikában. Idővel az emberek kezdtek kivándorolni Afrikából, benépesítve a világ többi részét. Ahogy letelepedtek más földrajzi területeken, a DNS-ük megkülönböztethető DNS-markereket vett fel, ezzel létrehozva a vándorlás genetikai naplóját. Ezek a markerek adják a haplogroup-ot, ami az eredet helyével van összefüggésben, amint azt az alábbi térképen a betűk jelzik.

Kivel van Ön rokonságban? Európa őslakóival, akik valamikor a jégkorszak előtt, legalább 20 000 éve népesítették be a kontinenst? Vagy az Ön ősei inkább későbbi látogatók Ázsiából, vagy éppen Észak-Amerikából? Lehet, hogy rokona valamely híres történelmi személyiségnek? Derítse ki egy apai vonalú eredetvizsgálattal, mindössze akármennyiért.

Mit mond az eredetvizsgálat eredménye?

A férfi- vagy nőági leszármazási vizsgálat eredménye az Ön haplogroup-ja, haplotípus-csoportja, ami azt a földrajzi területet jelöli meg, ahonnan az ősei érkeztek. Az eredmény a nyers adatokat, a haplotípusokat is megjelöli. Az Y-STR DNS vizsgálat eredményeinek birtokában tovább kutathat nyilvános adatbázisokban és leszármazás-kutató programok adataiban. Az eredményközlés a következőket tartalmazza:

 • A haplogroup megjelölése
 • Szemályre szabott térkép, mely az ősök eredetét és vándorlását ábrázolja
 • Az Y-STR-profil (a nyers adatok)
 • Tények az adott haplogroup-ról, a világ mely tájain találhatóak genetikai rokonai, és hires emberek, akik azonos haplogroupba tartoznak

A teszt legfontosabb elemei:

 • Gyors eredmények

  Nagyon pontos eredmények néhány nappal a minta befogadása után

 • null

  Alacsony költségű

  Nagyon pontos tesztünk olcsó

 • Fájdalommentes mintagyűjtés

  A DNS-minta összegyűjtésére buccal-swabbot alkalmaznak

 • Átfogó eredmények

  Ismerje magáé genetikai örökségünket kutatásunkon keresztül

 • Bizalmas

  Minden eredmény privát és biztonságos

A teszt megrendeléséhez vagy további információkért kérjük hívja +36 30 88 00 741