Έλεγχος Πατρικής Προγονικής Καταγωγής

Η DNA Diagnostics Center, σε συνεργασία με την DNA Roots, προσφέρει ένα τεστ Πατρικής Προγονικής Καταγωγής που θα αποκαλύψει την αρχαία πατρική γενεαλογική κληρονομιά σας μέσω του ελέγχου του χρωμοσώματος Υ. Η εξέταση αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για τους άνδρες, καθώς ελέγχει τους δείκτες τουΥ χρωμόσωματος για τον καθορισμό τις απλο-ομάδας, ή «φυλής» που ανήκετε.

Με βάση την επικρατούσα θεωρία, περίπου 175.000 χρόνια πριν, η σύγχρονη ανθρώπινη φυλή γεννήθηκε κάπου στην Ανατολική Αφρική. Με τον καιρό, οι άνθρωποι άρχισαν να μεταναστεύουν από την Αφρική για να αποικίσουν τον υπόλοιπο κόσμο. Καθώς εγκαταστάθηκαν σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές, στο DNA τους αποτυπώθηκαν διαφορετικοί δείκτες, δημιουργώντας μια γενετική καταγραφή της μετανάστευσης των προγόνων μας σε όλο τον αρχαίο κόσμο. Οι εν λόγω δείκτες καθορίζουν την συγκεκριμένη απλο-ομάδα που ανήκετε, η οποία συνδέεται με τον τόπο καταγωγής, όπως εκπροσωπείται από τα γράμματα στο χάρτη παρακάτω.

Άραγε σχετίζεστε με τους αρχικούς εποίκους της Ευρώπης, πριν από την έναρξη της Εποχής των Παγετώνων (περισσότερο από 20.000 χρόνια πριν); Ή οι πρόγονοί σας ήρθαν αργότερα από τις γειτονικές χώρες της Ασίας, ή ακόμα και της Βόρειας Αφρικής; Μήπως σχετίζεστε με κάποια ιστορική φυλή; Ανακαλύψτε το παραγγέλνοντας το Πατρικό Προγονικό εξέταση σήμερα.

Τι θα σας αποκαλύψει το εξέταση Πατρικής Προγονικής Καταγωγής;

Το αποτέλεσμα του εξέταση πατρότητας dna Πατρικής Προγονικής Καταγωγής θα σας δώσει την απλο-ομάδα σας, η οποία σχετίζεται με την περιοχή του κόσμου από την οποία προέρχονται οι πρόγονοί σας. Τα αποτελέσματα θα περιλαμβάνουν επίσης μια σειρά δεδομένων (απλότυπος) που χαρακτηρίζουν το χρωμόσωμα Υ σας (Υ-STR DNA haplotype) και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για περαιτέρω έρευνα σε πολλές, διαθέσιμες στο κοινό, βάσεις δεδομένων. Το πακέτο θα περιλαμβάνει:

  • Τον καθορισμό της απλοομάδα σας
  • Ένα εξατομικευμένο χάρτη που απεικονίζει το ταξίδι των πατρικών σας προγόνων και τον τόπο όπου αυτοί εγκαταστάθηκαν αρχικά στον αρχαίο κόσμο.
  • Το προφίλ του δικού σας Y-STR (πρωταρχικά στοιχεία).
  • Στοιχεία σχετικά με την απλο-ομάδα σας, στα οποία συμπεριλαμβάνονται σε ποια μέρη του κόσμου μπορείτε να βρείτε “γενετικά ξαδέλφια” και διάσημους ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια απλο-ομάδα όπως και εσείς.

Δοκιμή Χαρακτηριστικά:

  • Γρήγορη Αποτελέσματα

    Εξαιρετικά ακριβή αποτελέσματα σε 15 εργάσιμες ημέρες μετά τη λήψη του δείγματος

  • Χαμηλό κόστος

    Eξαιρετικά ακριβή δοκιμές μας είναι ανέξοδες

  • Περιεκτική Αποτελέσματα

    Κατανοήστε προγονική μακιγιάζ σας με την έρευνά μας

  • Ανώδυνη συλλογή

    Μάγουλο εκκρίματος χρησιμοποιείται για τη συλλογή του δείγματος DNA

  • Εμπιστευτικός

    Όλα τα αποτελέσματα είναι προσωπικές και εμπιστευτικές

Test Pricing

$699

Για να παραγγείλετε αυτό το τεστ ή για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ καλέστε 210 8152043